Unde a disp─ârut Nina Iliescu? So┼úia fostului pre┼čedinte are o pensie foarte mare

simeon stalpnicul png

Dintotdeauna Nina Iliescu (86 de ani) a fost o prezenţă discretă, însă în ultimii ani apariţiile ei au fost extrem de rare.

Fosta prim─â doamn─â a ┼ú─ârii a st├órnit mereu curiozit─â┼úi, ┼či asta mai ales datorit─â faptului c─â a ales o via┼ú─â lini┼čtit─â, ├«n umbra lui Ion Iliescu. Cel care a avut mereu vorbe frumoase despre so┼úia lui atunci c├ónd a fost ├«ntrebat. Un interes major a fost acela de ce fostul cuplu preziden┼úial nu a f─âcut un copil. ┼×i am aflat ├«ntr-un final: "Chiar ne-am dorit, dar nu a fost s─â fie... So┼úia mea a avut trei sarcini toxice, iar dup─â aceea nu s-a mai putut", a povestit Ion Iliescu ├«ntr-un interviu mai vechi.

Probabil c─â mul┼úi se ├«ntreab─â ce face acum Nina Iliescu, de vreme ce nu a mai fost v─âzut─â de at├óta timp. Problemele cu s─ân─âtatea ├«i dau b─ât─âi de cap, de┼či mai bine am zice... de picioare. Pentru c─â membrele inferioare sunt cele care ├«i provoac─â dureri ┼či o greutate la deplasare. Oricum, atunci c├ónd iese din cas─â, ea este nu doar p─âzit─â, ci ┼či ajutat─â de c─âtre un angajat al Serviciului de Paz─â ┼či Protec┼úie. Unui singur loc i-a r─âmas fidel─â, ┼či acela este coaforul. Pentru c─â Nina Iliescu, de┼či are 86 de ani, se ├«ngrije┼čte ca-n tinere┼úe. Ca s─â nu mai vorbim c─â are banii ei, pensia mai exact, una destul de mare (10.600 de lei), care ├«i permite s─â-┼či fac─â acest moft ori de c├óte ori simte nevoia. 

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
Elon Musk la inaugurarea fabricii Tesla din Germania FOTO EPA-EFE
criptomonede- bitcoin-ethereum-litecoin-xrp-crypto.jpg
subway alba iulia
ludovic orban jpeg
iphone usb c
image png