Unde a disp─ârut Nina Iliescu? So┼úia fostului pre┼čedinte are o pensie foarte mare

13 septembrie 2017
simeon stalpnicul png

Dintotdeauna Nina Iliescu (86 de ani) a fost o prezenţă discretă, însă în ultimii ani apariţiile ei au fost extrem de rare.

Fosta prim─â doamn─â a ┼ú─ârii a st├órnit mereu curiozit─â┼úi, ┼či asta mai ales datorit─â faptului c─â a ales o via┼ú─â lini┼čtit─â, ├«n umbra lui Ion Iliescu. Cel care a avut mereu vorbe frumoase despre so┼úia lui atunci c├ónd a fost ├«ntrebat. Un interes major a fost acela de ce fostul cuplu preziden┼úial nu a f─âcut un copil. ┼×i am aflat ├«ntr-un final: "Chiar ne-am dorit, dar nu a fost s─â fie... So┼úia mea a avut trei sarcini toxice, iar dup─â aceea nu s-a mai putut", a povestit Ion Iliescu ├«ntr-un interviu mai vechi.

Probabil c─â mul┼úi se ├«ntreab─â ce face acum Nina Iliescu, de vreme ce nu a mai fost v─âzut─â de at├óta timp. Problemele cu s─ân─âtatea ├«i dau b─ât─âi de cap, de┼či mai bine am zice... de picioare. Pentru c─â membrele inferioare sunt cele care ├«i provoac─â dureri ┼či o greutate la deplasare. Oricum, atunci c├ónd iese din cas─â, ea este nu doar p─âzit─â, ci ┼či ajutat─â de c─âtre un angajat al Serviciului de Paz─â ┼či Protec┼úie. Unui singur loc i-a r─âmas fidel─â, ┼či acela este coaforul. Pentru c─â Nina Iliescu, de┼či are 86 de ani, se ├«ngrije┼čte ca-n tinere┼úe. Ca s─â nu mai vorbim c─â are banii ei, pensia mai exact, una destul de mare (10.600 de lei), care ├«i permite s─â-┼či fac─â acest moft ori de c├óte ori simte nevoia. 

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
BeFunky collage (18) jpg
vangelis afp jpg
anna lesko
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
baiat copil isi sufla nasul racit raceala masa fructe shutterstock 5152459 0 jpeg
Arde cruci╚Ö─âtorul de rachete Moskva, cea mai important─â nav─â rus─â din Marea Neagr─â/ Ucrainenii sus╚Ťin c─â au lovit nava cu dou─â rachete, ru╚Öii spun c─â a existat doar un incendiu la bord jpeg
mc donalds jpeg
allergy g3d6759da5 1920 jpg
kate middleton 4 jpg
Ma╚Öin─â de Poli╚Ťie din Germania jpeg