Unde a petrecut Liviu Dragnea vacanţa de Paşte. Liderul PSD a prins aglomeraţie


    Liviu Dragnea o să prezinte la Congresul PSD un nou program politic, valabil pentru alegerile din 2019
Liviu Dragnea o să prezinte la Congresul PSD un nou program politic, valabil pentru alegerile din 2019

Traficul după minivacanţa de sărbători e un coşmar, indiferent dacă te numeşti Liviu Dragnea sau eşti un simplu român. Preşedintele Camerei Deputaţilor a povestit că a plecat din Bucureşti de Paşte şi a luat lumina sfântă de la Mănăstirea Sinaia, dar la întoarcere a prins şi el aglomeraţie la intarea în capitală. Liderul PSD a explicat că a ţinut post de joi până sâmbătă noaptea şi şi-a petrecut sărbătorile pascale împreună cu copiii.

Liviu Dragnea a avut un paşte liniştit în familie. A gustat din toate preparatele tradiţionale, dar a rămas cu un gust amar din cauza aglomeraţiei pe care a prins-o la întoarcearea de pe Valea Prahovei. 

"A fost frumos. Am ţinut post de joi până sâmbătă noaptea, după ce am luat lumină. Am mâncat miel, borş de miel, miel la cuptor, drob, am ciocnit ouă roşii, am mâncat ouă roşii, cozonac. Am mâncat vreo patru-cinci ouă, dar am ciocnit mai multe. Putea să fie orice alt loc (n.r. Mănăstirea Sinaia). Acolo am fost cu copiii şi ne-am simţit foarte bine. Am vrut neaparat să merg la Mănăstirea Sinaia, este un loc pe care îl consider special. Am fost de multe ori acolo”, a spus Liviu Dragnea. Din căsnicia cu Bombonica Prodana, preşedintele social-democraţilor are doi copii: pe Alexandra și pe Valentin, fratele ei mai mare.


    Mănăstirea Sinaiafoto: locuridinromania.ro
Mănăstirea Sinaiafoto: locuridinromania.ro

Liderul PSD a a revenit luni seară în Bucureşti şi a declarat că, până la construirea unei autostrăzi, o posibilă soluţie pentru evitarea aglomeraţiei pe DN1 ar putea fi reconfigurarea traficului în zona Comarnic. El a afirmat că va discuta acest aspect cu ministrul Transporturilor, Lucian Şova.

”Şi eu m-am plâns (de trafic - n.r.). A fost foarte aglomerat. Am plecat ieri, pe la 6.00 şi am ajuns la 7 şi jumătate, 8 fără un sfert în Bucureşti. Nu am făcut foarte, foarte mult. Cred că a fost mai aglomerat până în 5.00 (după-amiază - n.r.) după părerea mea”, a spus Dragnea.

El a fost întrebat care este soluţia pentru că traficul de pe Valea Prahovei să nu mai fie aglomerat. ”Cu o autostradă. Şi până la autostradă, este la Comarnic - o să vorbesc cu Guvernul, cu ministrul Transporturilor, eventual - este o străduţă care intră în DN1 în Comarnic, şi cred că acolo ar putea fi făcut ceva. E o bucată de drum în România pe care ne-o dorim realizată cu toţii de foarte mulţi ani şi poate reuşim să o facem. S-au luat tot felul de angajamente şi au fost tot felul de piedici între Ploieşti şi Braşov", a adăugat Liviu Dragnea.

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
Kirstie Alley jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg
elena si nicolae ceausescu jpg
Stamford Santa Fun Run strânge bani pentru cauze nobile jpg
romania spatiul schengen parlamentul european jpeg
Importăm petrol din alte țări jpg
FotoJet jpg