Unde se ducea patronul Hexi Pharma când a făcut accidentul

Ultima actualizare:

    Patronul Hexi Pharma a murit. Unde se duceafoto: Pro TV
Patronul Hexi Pharma a murit. Unde se duceafoto: Pro TV

Patronul Hexi Pharma a murit în urma unui accident, duminică seară (22 mai). Dan Condrea conducea cu mare viteză între localitățile Buftea și Corbeanca din județul Ilfov, când s-a izbit fatal de un copac din afara carosabilului.

Apropiații patronului Hexi Pharma nu își pot imagina cum a putut să scape mașina de sub control. Aceștia susțin că Dan Condrea era „un as al volanului”. Se pare că acesta se îndrepta către locuința fostei lui soții când a suferit accidentul, Laura, de unde urma să își ia fetița de 10 ani.

„Condrea n-a apărut și chiar ne întrebam ce se întâmplă”, a mărturisit fosta soție unor prieteni, potrivit gsp.ro. "La un moment dat, la ușă a apărut șoferul lui de la firmă, un tip ciudat care lucrase înainte într-o instituție de forță", a mai spus ea.

Fosta soție spune că Dan Condrea a fost împins să se omoare

Fosta soție a sugerat că patronul Hexi Pharma nu era genul care să își pună capăt zilelor, ba dimpotrivă. „Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta!", a declarat ea. 

image
image
image
image
image
image
statuie jpg
Tuse jpg
money 3115981 1280 jpg
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net