Unde te distrezi săptămâna aceasta? Cele mai tari idei de petrecere a timpului liber

Ultima actualizare:

    Kostas Black, toboşarul trupei Joy Band
Kostas Black, toboşarul trupei Joy Band

Chiar dacă începutul de săptămână nu e unul extraordinar din punct de vedere meteorologic, de mâine se arată şi soarele, iar odată cu el apar tot mai multe oportunităţi de distracţie. Iată câteva idei!

Peste 80 de artişti la Gărâna Jazz Festival


    La Gărâna Jazz Festival participă anual mii de oameni
La Gărâna Jazz Festival participă anual mii de oameni

4 zile de muzică bună, 24 de concerte şi peste 80 de artişti, de asta poţi avea parte în perioada 12-15 iulie la festivalul de jazz de la Gărâna. Satul din Munţii Banatului continuă să atragă an de an turiştii ca un magnet. Potrivit directorului festivalului, citat de adevarul.ro, la Gărâna participă în medie între 5.000 şi 8.000 de oameni pe seară. Concertele se vor desfăşura pe trei scene: în Poiana Lupului, la Biserica Catolică din satul Văliug şi la Hanul La Răscruce, locul în care a avut loc prima ediţie a festivalului, în urmă cu 22 de ani. Biletul pentru o zi costă 85 de lei, iar un abonament 240 de lei.

Muzică bună la malul mării


    Joy Band
Joy Band

Cei care ajung weekendul acesta pe litoral se pot distra încă de vineri seara la un concert live cu muzică pe toate gusturile. Joy Band te aşteaptă, începând cu ora 18.00, la #HashtagBeach, cea mai nouă plajă de la Eforie. Îţi poţi începe weekendul dansând pe cele mai cunoscute hit-uri ale momentului. În numai trei ani de la înfiinţare, Joy Band şi-a câştigat notorietatea graţie sutelor de concerte susţinute în cluburile din Capitală, dar mai ales reprezentaţiilor săptămânale de la Berăria H, tributurilor Roxette şi Laura Stoica şi, nu în ultimul rând, diverselor colaborări cu artişti precum Ştefan Stan, Cristina Bălan, Nicola, Andreea Bănică şi mulţi alţii.

Muzica anilor `90 răsună la Arenele Romane


    Dr. Alban
Dr. Alban

După mai multe ediţii de succes la Cluj-Napoca, cel mai mare eveniment de muzică retro ajunge şi la Bucureşti. Unii dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai anilor 1990, printre care Snap, Dr. Alban, Masterboy sau N&D urcă pe scena de la Arenele Romane vineri, 13 iulie, începând cu ora 21.00. Evenimentul intitulat „We love retro” pune accent nu doar pe muzică şi pe artişti, ci şi pe decor şi atmosferă. Organizatorii îşi propun ca toţi participanţii să se simtă ca într-o uriaşă discotecă a anilor `90. Biletele au preţuri cuprinse între 95,4 şi 148,4 lei.

Hai la picnic pe aeroport!


    Va fi Ziua Porţilor Deschise pe Aeroportul Tuzla
Va fi Ziua Porţilor Deschise pe Aeroportul Tuzla

Duminică, 15 iulie, începând cu ora 11.00, ia-ţi păturica, umbrela şi buna dispoziţie şi vino la “Chic Picnic” pe Aeroportul Tuzla.  Se anunţă atmosferă liniştită la sol şi senzaţii tari în aer, căci este ziua porţilor deschise. Chiar dacă este picnic, nu te pregăti să încingi grătarul, atât pentru a păstra o atmosferă elegantă, dar şi pentru că preparate numai bune de mâncat la iarbă verde se găsesc deja la food-court-ul amenajat acolo. Pe toată durata zilei, Rock FM va întreţine atmosfera cu muzică bună. Copiii sunt aşteptaţi cu spaţii de joacă special amenajate, iar pentru cei pasionaţi de zbor, organizatorii au pregătit oferte speciale, începând de la 285 lei/zbor/persoană.

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net