UPDATE Au murit doi dintre cei trei copii din Braşov, intoxicaţi cu o substanţă insecticdă

Ultima actualizare:

    Toţi cei trei copii sunt în stop cardio-respiratorfoto: Pixabay
Toţi cei trei copii sunt în stop cardio-respiratorfoto: Pixabay

UPDATE Doi dintre cei trei copii care s-au intoxicat cu Tomoxan au murit.

„Din păcate copiii în vârstă de aproximativ 7 ani și 9 ani, de sex feminin, nu au răspuns manevrelor de resuscitare. Cei doi copii au fost declarați decedați. Mama copilului a fost transportată la Spitalul Rupea. Bunica copilului este în stare gravă și i se acordă asistență medicală la fața locului”, a transmis ISU.

Știre inițială

Echipaje medicale din Braşov intervin, sâmbătă, într-o comună din judeţ unde au fost solicitaţi în sprijinul a trei copii găsiţi inconştienţi. Primele date arată că cei trei copii au băut Tomoxan, o substanţă toxică, iar toţi trei sunt în stop cardio-respirator.Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, paramedicii intervin în comuna Ungra, unde trei copii cu vârste de şapte, opt şi nouă ani au fost găsiţi inconştienţi.Primele date arată că există suspiciunea că cei trei ar fi ingerat Tomoxan, o substanţă toxică antiparazitară, folosită la spălatul oilor. Unul dintre copii a fost preluat de o ambulanţă pentru a fi dus la spitalul din Rupea, în timp ce pentru ceilalţi doi se fac manevre de resuscitare la faţa locului.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net