UPDATE. Copil luat cu ambulanţa de la grădiniţă, după ce a căzut caloriferul peste el

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un incident grav s-a petrecut, în această dimineaţă, într-o grădiniţă din Timişoara. O fetiţă de 3 ani a fost rănită după ce caloriferul dintr-o sală de clasă a căzut peste ea.

UPDATE. Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii "Louis Ţurcanu", Mihai Gafencu, a declarat pentru Mediafax, că fetiţa nu are nici o fractură, ci doar o leziune la piciorul stâng.

UPDATE. Directoarea grădiniţei, Snezana Pejovic, a declarat pentru Mediafax că instalaţia de încălzire s-a desprins "din senin" din perete. "Copiii se jucau când caloriferul s-a desprins din senin. Instalaţia termică a grădiniţei este veche. Ultima oară, angajaţii Colterm (societatea de termoficare a municipiului Timişoara - n.r.) au făcut o revizie vara trecută, când nu au constatat probleme, deşi caloriferele grele, de fontă, sunt prinse în perete doar cu o singură clemă.", a spus Snezana Pejovic.

La rândul său, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, Cornel Petroman, a declarat că instituţia pe care o conduce va deschide o anchetă în cazul acestui incident.

O zi care se anunţa una obişnuită la Grădiniţa nr. 12 din municipiul Timişoara s-a transformat într-un coşmar, în momentul în care un calorifer dintr-o sală de clasă a căzut peste o fetiţă de 3 ani, potrivit Mediafax.

Caloriferul care a căzut peste fetiţă cântăreşte 150 kg (foto: Opinia Timişoarei)

simeon stalpnicul png

Micuţa a fost rănită în zona bazinului, motiv pentru care a fost transportată de urgenţă, cu ambulanţa, la Spitalul pentru Copii „Louis Ţurcanu". Medicii spun că este posibil ca fetiţa să fii suferit o fractură de bazin şi că se află în investigaţii.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, a precizat că incidentul s-a produs în timpul cursurilor, când fetiţa era supravegheată de educatoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
vilnius profimedia jpg
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net