UPDATE: Dosar penal pentru mama Oanei Zăvoranu

UPDATE:15.10

Şase dosare penale pentru evaziune fiscală, printre care unul în cazul cimitirului deţinut de mama Oanei Zăvoranu, au fost întocmite, sâmbătă, în urma controalelor efectuate de poliţişti. Oamenii legii nu au găsit însă cărţile de muncă ale celor patru gropari care lucrează la cimitir.

Mama Oanei Zăvoranu a fost sunată de poliţişti pentru a veni să dea lămuriri la faţa locului, însă, în cele din urmă, s-a convenit ca aceasta să se prezinte, săptămâna viitoare, la Poliţia Sectorului 4.

Potrivit Poliţiei Capitalei, ofiţerii bucureşteni de investigare a fraudelor au date şi informaţii conform cărora, în activitatea lor comercială, societăţile nu înregistrează sau înregistrează parţial în evidenţele contabile toate operaţiunile efectuate, cu scopul de a se sustrage de la plata impozitelor.

Astfel, pentru serviciile prestate sau bunurile comercializate (servicii funerare, locuri de veci), nu se eliberează facturi fiscale sau, dacă acestea sunt eliberate, se evidenţiază o sumă mult mai mică decât cea plătită în realitate. Mai mult, unii angajaţi ai societăţilor comerciale şi-ar desfăşura activitatea fără a avea cărţi de muncă.

sarah anamaria prodan jpg
image png
claudia patrascanu copii png
giselle si tom brady
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub anamaria prodan png
Mark Rutte
Submarinul nuclear Belgorod FOTO Profimedia
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg