UPDATE. Elevă nevăzătoare, violată de profesor

Ultima actualizare:

UPDATE ORA 14.12. Instructorul de educaţie a fost suspendat pe perioada anchetei, iar şeful centrului a fost demis, a anunţat conducerea Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), precizând că nu există însă dovezi împotriva bărbatului reclamat, transmite Mediafax.Directorul DGASPC Buzău, Alina Bădulescu, a declarat că instructorul are 33 de ani, lucrează în instituţie din anul 2005 şi niciodată nu a existat o plângere împotriva sa. "Sunt acuzaţii că ar fi mângâiat-o, ar fi pipăit-o. Altceva nu avem la acest moment. S-ar fi întâmplat în dormitorul ei, acum trei săptămâni", a adăugat Bădulescu. Pe de altă parte, surse din rândul achetatorilor au declarat pentru Mediafax, că fata ar fi mers cu părinţii la Serviciul de Medicină Legală, unde adolescenta a fost investigată şi s-ar fi stabilit că ar fi virgină.

UPDATE ORA 12.05. Primele date furnizate de către anchetatori arată că fata ar fi fost violată de către un instructor de educaţie fizică, iar în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru viol, cercetările fiind în fază preliminară, transmite Mediafax. Potrivit unor surse din rândul anchetatirilor, cazul ar fi ieşit la iveală săptămâna trecută, când adolescenta a fost supusă unei evaluări psihologice, după ce cadrele didactice de la centru au sesizat o schimbare de comportament.Astfel, a ieşit la iveală faptul că fata şi instructorul de educaţie fizică ar fi avut relaţii sexuale. Centrul pentru copii cu dizabilităţi în care a avut loc incidentul se află în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău, instituţie ai cărei reprezentanţi au anunţat că vor susţine, în cursul acestei zile, o conferinţă de presă pe această temă.

Tatăl fetei, Sorin Chelaru, care este din judeţul Vrancea, a declarat pentru România tv că a fost anunţat de directoarea şcolii, joi seara, despre viol. În aceeaşi seară, părinţii fetei au făcut plângere la Poliţie.

Sorin Chelaru spune, de asemenea, că fetei i-au fost furaţi banii din buzunar de mai multe ori.

Tatăl fetei a mai declarat că şi-a dus deja fata la psiholog.

Vom reveni cu amănunte.

image
image
image
image
image
image
Kevin Hill profimedia jpg
Asigurarea RCA. Surse foto: pixabay.com
bacalaureat inquam photos jpeg
hudson hornet 1951 licitatie jpg
970 5 fotoADocea Untold jpg
jose ruben mexic zoo jpg