UPDATE Și-a așteptat fosta soție la aeroport și a înjunghiat-o

Ultima actualizare:

    Bărbatul și-a așteptat fosta soție la aeroport
Bărbatul și-a așteptat fosta soție la aeroport

Tragedie la Sibiu. Un bărbat de 47 de ani și-a înjunghiat miercuri fosta soție, în aeroport. O așteptase să se întoarcă din Germania și spera că o va convinge pe femeie să se împace. Refuzul ei l-a înfuriat, motiv pentru care a înjunghiat-o.

UPDATE. Procurorii nu l-au reținut încă pe agresor, deoarece și acesta se află la spital. „Bărbatul a fost dus la spital, deoarece suferă de diabet într-o formă destul de gravă”, a spus, pentru turnulsfatului.ro, Ioan Veștemean, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

UPDATE. Martorii incidentului spun că bărbatul și-a așteptat iubita cu flori. Au mers împreună pe jos până în dreptul vechiului terminal, unde femeia a fost înjunghiată de mai multe ori. Aflați în apropiere, polițiștii de la Transporturi l-au imobilizat pe bărbat, scrie turnulsfatului.ro. „Femeia are mai multe plăgi înjunghiate în regiunea toracică, dreapta. Acum este în sala de operație”, a declarat Decebal Toderiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Tentativa de omor a avut loc, miercuri, în Aeroportul Sibiu, unde agresorul venise să-și aștepte fosta soție, de 46 de ani, care se întorcea de la Muchen, Germania.

„Femeia a revenit din Germania şi acesta a aşteptat-o şi a înjunghiat-o. Cei doi sunt divorţaţi oficial de doi ani şi au împreună doi copii, unul în vârstă de 22 de ani şi unul de 18”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Elena Welter, potrivit news.ro.

Aceasta a mai spus că femeia a fost transportată în stare gravă la spital, iar bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei pentru audieri.

Cazul a fost preluat de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, care face cercetări pentru tentativă de omor.

image
image
image
image
image
image
cutremur ialomita slobozia 2 noiembrie 2023 18867841 jpg
Popice Bacău (4) jpg
9469179mac jpg
craig evans tatuaje iepuri cartea recordurilor instagram jpg
Somn - bărbat care doarme FOTO Shutterstock
lidl pexels jpg
arbore de cacao foto jpg
primul telefon graham bell jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net