UPDATE Soţul i-a pregătit o supriză urâtă Antoniei la tribunal! Ce se va întâmpla cu fetiţa celor doi

image
Antonia vrea să aducă fetiţa în România

Surpriză de proporţii! Antonia şi soţul ei Vincenzo au avut timp 30 de zile să găsească o cale de împăcare, iar cântăreaţa să îşi aducă fetiţa în România. La primul termen al procesului, soţul ei o sorbea din priviri la tribunal şi toată lumea credea că a cedat. Azi, nu a mai venit, dar apropiaţii spun că lupta în tribunal va continua.

UPDATE În jurul orei 15.30, Antonia a ieşit din sala de judecată tristă.

Avocatul soţului ei a declarat că nici un tribunal din România nu este competent să judece speţa, întrucât fetiţa Antoniei şi lui Vincenzo, Maya, este cetăţean italian şi are domiciliul în această ţară. De aceea, a cerut ca procesul să se judece în peninsulă, unde locuieşte acum fetiţa, la bunici. De asemenea, avocatul a precizat că Vincenzo, clientul său, permite Antoniei să îşi vadă fiica oricând doreşte, dar cântăreaţa nu a acceptat această invitaţie.

La rândul său, avocatul Antoniei a spus că micuţa este mai întâi cetăţean român şi că nu poate fi vorba de stare de lipsă de competenţă a Judecătoriei Sector 2 şi că procesul ar trebui să aibă loc în România.

La ora 13.00 a început o nouă rundă din procesul pe care cântăreaţa Antonia l-a început cu soţul ei, pentru custodia fetiţei lor.

Antonia a venit la tribunal cu martorii săi, semn că vor fi audiaţi şi că soţul său Vincenzio nu a cedat rugăminţilor cântăreţei, de a-i da copilul reţinut în Italia.

Negocierile pentru custodia Mayei au fost dure, iar discuţiile erau încă în toi, iar  italianul spusese de la început că nu e dispus să facă compromisuri. 

Au avut la dispoziţie aproape o lună pentru a ajunge la o înţelegere în ceea ce priveşte viitorul Mayei, fetiţa lor de 3 ani, care locuieşte acum cu bunicii, în Italia.

Vincenzo nu a mai venit, azi, la tribunal, şi-a trimis doar avocatul şi pe tatăl lui, Ciro Castellano. De cealaltă parte, Antonia a venit cu avocatul şi doi martori.

Dacă negocierile pentru custodia micuţei au eşuat, cântăreaţa şi soţul ei vor continua războiul şi vor veni pregătiţi cu probe şi martori, aşa cum le-a cerut la ultimul termen judecătorul.

Totul se va face însă în spatele uşilor închise, pentru că avocaţii celor doi au cerut ca discuţiile să aibă loc în şedinţă secretă.

A apărut şi o ipoteză surprinzătoare! Apropiaţi ai cântăreţei au afirmat că procesul de custodie din România ar putea fi închis şi deschis un altul, în Italia!

Click! spuneArtista ar dori ca separarea să se facă cât mai repede, la notar. Căsătoria lor a fost una scurtă: cei doi şi-au unit destinele în mai 2011, iar în 2013 erau deja separaţi. Maya (3 ani) se află de un an în Italia.

Ea a fost dusă în vacanţă, în iunie 2013,  la bunicii paterni, iar de atunci Antonia nu şi-a mai putut lua fetiţa în România.

Cântăreaţa o poate vizita ori de câte ori doreşte, însă întâlnirea cu micuţa ei, care împlineşte în august patru ani, s-ar face numai sub supraveghere strictă.

Totul despre cel mai dramatic proces al anului, la emisiunea Click! de la Prima TV, difuzată în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 22.30.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Avion American Airlines FOTO Shutterstock
Profesoara tipa la elev FOTO Shutterstock
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta