UPDATE Un bărbat din Arad şi-a împuşcat iubita în plină stradă, după care s-a sinucis

Ultima actualizare:

    Cei doi au fugit din ţară în timpul războiului
Cei doi au fugit din ţară în timpul războiului

Două femei au fost împuşcate, sâmbătă, pe o stradă din localitatea a Pecica din judeţul Arad, de către fostul concubin al uneia dintre ele. Bărbatul s-a sinucis imediat după incident.

UPDATE Agresorul se numeşte Ladislau Farcaș şi avea la activ o condamnare pentru furt. Arma utilizată a fost o Zastava de 9 milimetri şi era deţinută ilegal. Aparent, bărbatul a căutat-o pe fosta lui concubină, mergând cu bicicleta până la magazinul în fața căruia a provocat tragedia.

UPDATE Ucigaşul era de etnie rromă și nu avea antecedente penale, dar prietenii femeii ucise spun că acesta era violent și că se certa tot timpul cu ea. Femeia avea 48 de ani, iar cumnata acesteia era în vârtsă de 36 de ani.

Crimele s-au petrecut în orașul Pecica, acolo unde locuiește fostul ministrul al Administrației și Internelor, Constantin Traian Igaș.

UPDATE Conform spuselor primarului localităţii Pecica, Petru Antal, spune că bărbatul deţinea armă ilegal. "Noi suntem o cumunitatea liniştită, suntem fără glas. Nu îmi pot exprima în cuvinte şocul. Oamenii spun că bărbatul a scos arma în plină stradă în urma unu conflict", a mărtusisit acesta.

UPDATE Atacatorul şi cumnata concubinei au decedat la 30 de minute după incident, iar echipajul Smurd venit la faţa locului nu i-a mai putut salva.

UPDATE Autorul crimei este un bărbat de 68 de ani, care şi-a împuşcat, pe stradă, fosta concubină şi pe cumnata acesteia, a declarat şeful Poliţiei Arad, Nicolae Bătrân, care a precizat că una dintre femei şi bărbatul, care apoi a încercat să se sinucidă, sunt în stare foarte gravă.

Asasinatul s-a întâmplat în urma unui conflict spontan pe fondul geloziei.

Bărbatul a tras mai multe focuri de armă în cele două femei, apoi a încercat să se sinucidă cu acelaşi pistol.

UPDATE Din primele informaţii rezultă că agresorul ar fi fostul iubit al femeii. Aceasta şi-a pierdut viaţa, iar bărbatul împuşcat este în stare gravă, conform primelor informaţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net