UPDATE Un primar și-a filmat fiica dezbrăcată, în genunchi, promițând că n-o să mai fie obraznică

Ultima actualizare:

    Primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, este cercetat de polițiști după apariția acestor imagini în spațiul publicfoto: captură Facebook
Primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, este cercetat de polițiști după apariția acestor imagini în spațiul publicfoto: captură Facebook

Scene greu de imaginat din partea unui primar dintr-o localitate bistrițeană, care i-a aplicat fiicei lui o corecție demnă de vremuri pe care le credeam de mult apuse. T. O. și-a pus fiica să stea în genunchi, dezbrăcată, ca să promită că nu mai este obraznică, și a filmat întregul moment umilitor pentru adolescentă.

UPDATE PNL Bistriţa Năsăud se delimitează de primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi, anunţând că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea partidului.

”Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal. Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit”, a transmis PNL Bistriţa Năsăud.

UPDATE Poliția locală a anunțat că s-a autosesizat în acest caz. ”Conducerea I.P.J. Bistrița-Năsăud a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile apărute în spațiul public”, a declarat pentru Gazeta de Bistrița, purtătorul de cuvânt al instituției, Crina Sîrb.

Imaginile filmate de primar au fost difuzate de jurnaliștii de la Ştiri de Bistriţa. În videoclip, O. se aude cum își obligă fiica, pe care a pus-o să stea dezbrăcată în genunchi, cu faţa la un dulap şi mâinile ridicate, să repete diferite fraze: „Nu mai sunt obraznică şi nu mai supăr pe mama şi pe tata”, „O să fac exerciţii şi o să învăţ”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieşit din comun”, „Nu mai sunt fiţoasă”, „Nu mai sunt figurantă” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”.

Primarul: ”Eu nu consider că am umilit-o”

Primarul susţine că videoclipul surprinde o problemă de familie şi că este dreptul său să îşi disciplineze copiii în ce fel doreşte. „Am fost astă iarnă la schi cu copiii în Austria, iar T. a devenit obraznică pe acolo. A fost ieşită din duş, dezbrăcată şi cu părul ud, şi am pus-o la colţ, la perete, şi am pus-o să repete să-i trimit mamei sale. I-am trimis înregistrarea mamei sale, iar de acolo a dispărut şi nu ştiu cum a ajuns pe unde a ajuns. Fiecare îşi apostrofează copilul sau îi aplică pedepse cum consideră el. Eu nu consider că am umilit-o. Decât să ajungă pe la vreo 18 ani o drogată, cum sunt unii copii de demnitari şi de şmecheri, mai bine câte-o lecţie din asta”, a declarat primarul pentru Știri de Bistrița.

Bărbatul a continuat să reacţioneze şi pe pagina sa de Facebook, acuzându-i pe cei de la PSD că folosesc videoclipul pentru a face campanie electorală. „Cum s-a intrat în posesia acestui video, nu mai contează. Însă de aici şi până la a folosi tocmai în campanie electorală fimuleţe personale, private, denotă faptul că sunteţi disperaţi şi folosiţi cele mai josnice metode pentru a manipula cetăţenii, metode marca PSD, dragii mei. Să m-apuc şi eu să spun de copiii fiecăruia, ce face fiecare, ar fi normal?! Să-mi terfeliţi voi imaginea fetiţei mele?! Cu ce v-a greşit ea?” este doar o parte din mesajul postat de primar pe reţeaua de socializare. ”Cine cruţă nuiaua, îşi urăşte fiul, dar cine îl iubeşte are grijă să îl disciplineze, spune un proverb din Biblie”, a adăugat primarul.Citește și:

Ce pățesc părinții din România dacă își bat copiii?

Ţările în care intri la puşcărie dacă îţi bați copilul

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net