Va fi crunt pe DN1. CNAIR începe lucrări pe cel mai aglomerat drum din țară în perioada concediilor

Drumul până la Brașov pe DN1 va fi un adevărat coșmar pentru cei care se vor încumeta să se avânte. CNAIR a decis să demareze lucrări de asfaltare, în luna lui cuptor, pe timpul zilei și în perioada concediilor. Un sens de mers va fi închis, a anunțat compania care nu a uitat să transmită scuze: „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, inutile însă pentru șoferii care, probabil, vor rămâne zeci de minute blocați în trafic.

image

Lucrările vor dura o lună

De mâine încep lucrările pregătitoare pentru așternerea covorului asfaltic pe DN1, sectorul Timișul de Sus - Brașov, a anunțat CNAIR pe o rețea socială.

Lucrările vor dura aproximativ o lună și vor necesita închiderea traficului pe o bandă în zona intervenției, se arată în comunicatul celor de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Pentru evitarea ambuteiajelor vă recomandăm ca pe perioada lucrărilor să evitați zona și să folosiți traseele alternative:

DN73A, Predeal – Râșnov;

DN1A, Vălenii de Munte – Cheia – Săcele.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat", a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe o rețea socială.

„Ca românu' nu-i nici unu'!”

Internauții au reacționat imediat și i-au întrebat pe reprezentanții CNAIR de ce se demarează aceste lucrări taman în perioada concediilor și pe timp de zi, când căldura este mai mare și traficul intens. Mesajele au rămas însă fără răspuns. 

„Tot anul nu ați avut timp,numai in lunile de concediu faceți lucrări!”, a scris imediat un internaut.

„Noaptea minții! Ca românu' nu-i nici unu'! Doar pe plaiurile mioritice se poate întâmpla să începi lucrări de asfaltare pe cel mai aglomerat drum în perioada concediilor, vacanțelor, cu program de "lucru" de luni până vineri, doar ziua. De ce nu noaptea, în martie, aprilie, mai, septembrie, octombrie, noiembrie?”, este mesajul unui alt român deranjat de decizia celor de la CNAIR.

Această informație vine după ce aceeași companie anunța săptămâna trecută că restricțiile impuse pe DN1, în zona podului peste râul Doftana, la intrare în Câmpina, au fost ridicate în sezonul de vară. Aici lucrările urmează să fie reluate la toamnă. Cozile de mașini, cât timp s-a lucrat la pod, se întindeau pe câțiva kilometri, iar timpul de așteptare era de aproximativ 30 de minute.

Acum, coșmarul se va muta ceva mai sus, la intrare în Brașov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net