Vacile maidaneze fac ravagii în Lupeni

simeon stalpnicul png
Vacile din Lupeni, la ora mesei

Muu! Muu! Nu e vorba de vreo păşune de la marginea satului, ci de fundalul sonor devenit familiar locuitorilor din oraşul Lupeni. De mai multe luni, pe străzile localităţii din Valea Jiului zburdă o cireadă de vaci maidaneze abandonate de proprietar. O tânără a reclamat că animalele i-au devastat autoturismul.

Vaci slobode în mijlocul oraşului din Hunedoara! Erbivorele cutreieră nestingherite prin Lupeni şi se hrănesc din containerele cu resturi. Revoltaţi, zeci de localnici au reclamat degeaba anomalia. Mai mult, o tânără susţine că vacile i-au distrus maşina în care se afla, scrie adevarul.ro.

simeon stalpnicul png
Plimbare la ceas de seară

„Pe o stradă din centrul Lupeniului, au ieşit în faţa noastră, dintre maşinile parcate, vestitele vaci care se plimbă pe unde vor ele. Pentru vacile acestea care pun în pericol vieţile oamenilor nu mai luaţi măsuri? Aseară puteam muri şi eu, şi fratele meu, când o vacă a venit spre noi cu coarnele în parbriz şi a deteriorat jumătate de maşină. Dacă ne trezeam cu ea peste noi în maşină? Asta aşteptaţi? Nouă cine ne plăteşte  pagubele acum?”, spune indignată Gabriela. Aceasta a publicat câteva imagini cu cireada de vaci de pe stradă şi cu maşina avariată, dar nu a depus plângere.

simeon stalpnicul png
Maşina avariată de erbivorele năzdrăvane

Bogdan Niu, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, susţine că „au fost făcute mai multe informări către autorităţile locale din Lupeni, pentru a lua măsuri conform competenţelor stabilite prin lege, iar posesorii acestor animale au fost amendaţi, pentru că au lăsat nesupravegheate animalele pe carosabil”. Vacile abandonate de proprietar în Lupeni s-au adaptat deja traiului urban. 

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub casă stela popescu png
cub loredana groza png
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
cub regina elisabeta doliu (1) png
cub adela popescu png
Rusii trec granita in Georgia FOTO Getty Images jpg
Martin Jordan sosie Gordon Ramsay foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
elevi scoala inquam jpeg
BeFunky collage (13) jpg
cub regina elisabeta doliu (1) png
acoperamantul maicii domnului foto stefan cojocariu jpeg
arsenie boca icoana jpeg
colaj   manea  vietnam  captura video jpg