Văduva lui Vadim Tudor, declaraţii emoţionante: “Mă duc la cimitir, mă cert cu el şi plâng”

Ultima actualizare:

    Văduva lui Vadim Tudor este afectată de moartea omului politic foto: captură video
Văduva lui Vadim Tudor este afectată de moartea omului politic foto: captură video

Soţia regretatului Vadim Tudor nu poate trece peste suferinţa cauzată de pierderea omului politic. În Vinerea Mare, Doina Tudor şi de cele două fete ale cuplului, Jeni şi Lidia, vor vorbi la emisiunea lui Cristian Brancu despre omul în jurul căruia şi-au clădit întreaga existenţă.

A trecut mai bine de un an şi jumătate de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, dar durerea a rămas în rândul familiei tribunului. Soţia şi cele două fiice au făcut declaraţii emoţionante despre el. “Nici acum nu conştientizăm că el e la cimitir. La cuier sunt hainele lui, iar sus, pe hol, e geanta lui, celebra lui geantă neagră, exact în acelaşi loc în care el a lăsat-o! Ne-am trezit dintr-o dată goale sufleteşte. Sărbătorile nu mai au niciun farmec”, a mărturisit Doina Tudor.


    Soţia şi fetele lui Vadim Tudor nu pot trece peste pierderea omului politicfoto: captură Antena Stars
Soţia şi fetele lui Vadim Tudor nu pot trece peste pierderea omului politicfoto: captură Antena Stars

Cu vădită durere în glas, familia tribunului va vorbi despre prăbuşirea lui de la sfârşitul vieţii. “Nu voia să arate că este învins de greutăţi, iar asta l-a doborât psihic rău de tot. Nu mai dormea noaptea!”, au spus şi fetele lui Corneliu Vadim Tudor, povestind totodată momente frumoase petrecute împreună.

Văduva lui Vadim Tudor a explicat cât îi este de greu să accepte dispariţia soţului. “Mă duc la cimitir, mă cert cu el şi plâng. Îi spun tot ce am pe suflet şi îl cert. De ce a plecat şi m-a lăsat singură? M-am trezit singură şi hărţuită. Plec de la cimitir şi mă uit în spate, poate îl văd!”, a mai spus îndurerată femeia.    Tot vineri seară, de la ora 22:00, la Antena Stars, familia tribunului va vorbi şi despre momentul în care acesta a pierdut lupta cu viaţa, care a fost ultimul lucru făcut de Corneliu Vadim Tudor, făcut în locuinţa sa, dar şi despre gestul premonitoriu rarisim şi poezia despre moarte, pe care a scris-o cu o săptămână înainte de a stinge din viaţă.

Vadim Tudor a murit la 14 septembrie 2015. Acesta era internat la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei. Deşi s-a încercat salvarea lui de către mai mulţi medici americani, aduşi special, şi a fost resuscitat de trei ori, fostul senator a murit câteva ore mai târziu. Liderul PRM avea 65 de ani şi suferea de diabet şi probleme cardiace.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net