Valentine`s Day în viteză. Reacţia bărbaţilor la prima întâlnire cu o şoferiţă profesionistă VIDEO

Ultima actualizare:

    Întâlnirea nu s-a încheiat cum spera acest bărbatFoto Youtube
Întâlnirea nu s-a încheiat cum spera acest bărbatFoto Youtube

Aceste zile premergătoare Valentine`s Day sunt cele în care numărul întâlnirilor creşte vertiginos. Ce faci însă dacă la un "blind-date" (întâlnire-oarbă n.r.), fata cu care te vezi pentru prima oară este şoferiţă profesionistă şi mai face şi cascadorii.

Dacă eşti în căutarea unei iubite în perioada premergătoare Valentine`s Day trebuie să fii foarte atent la ce-ţi doreşti. Există posibilitatea să întâlneşti o blondă foarte drăguţă care aparent este o persoană liniştită, şi e şi proaspăt mutată în localitate, aşadar cercul ei de prieteni nu este unul foarte bogat. După o conversaţie plăcută care durează câteva zeci de minute în care afli de ce este pasionată, ce a făcut până să te cunoască pe tine, te invită la o plimbare cu maşina ei. Până aici scenariul este unul perfect pentru orice burlac aflat înainte de Valentine`s Day. Parte interesantă a experimentului celor de la Ford abia acum începe.

În faţa restaurantului stă parcat noul Ford Mustang 2015, o maşină atipică unei domnişoare inocente. Te faci comod în scaun, fiind încă surprins de ce conduce proaspăta ta prietenă. Plecaţi amândoi de pe loc încet, vă plimbaţi puţin prin oraş, ea uită să schimbe vitezele şi pune frână bruscă la fiecare oprire. În mintea ta deja se naşte întrebarea:«De ce şi-a luat o asemenea maşină dacă nu ştie să conducă?».

Toate gândurile tale şi prejudecăţile formate sunt pe cale să fie lăsate în urmă, la propriu. Tânăra cu care te-ai conversat până acum este o şoferiţă profesionistă care face şi cascadorii, iar maşina pe care o conduce se transformă într-un adevărat "monstru" în momentul în care blonda apasă pedala de acceleraţie. Cei 300 de CP pe care motorul îi dezvoltă sunt suficienţi ca tinerii din scaunul din dreapta şă-şi schimbe manifestările şi să renunţe la aroganţa pe care o aveau până în acel moment. Totul este surprins de camerele video montate de cei de la Ford în automobil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net