Valeriu Gheorghiţă, provocare pentru Andreea Esca, Mândruţă, Bobonete şi Văru Săndel

3 iunie 2021
article img
Valeriu Gheorghiță și Andrei Baciu se implică personal în campania de informare privind imunizarea anti Covid

Valeriu Gheorghiţă, preşedintele Comitetului Naţional pentru Coordonarea Vaccinării, i-a provocat, joi, pe Andreea Esca, Mihai Bobonete, Lucian Mîndruţă şi Văru Sandel în cadrul campaniei de informare privind imunizarea anti Covid-19. Și Andrei Baciu intră în jocul provocărilor și îi invită pe Camelia Potec, Victor Rebengiuc, dr Adriana Pistol, dr. Valeria Herdea, Beatrice Mahler și Adrian Marinescu să spună ce înseamnă pentru ei vaccinul anti-coronavirus.

Valeriu Gheorghiţă și Andrei Baciu au deschis jocul provocărilor 

Împreună cu colegul meu, secretarul de stat Andrei Baciu, în calitate de coordonatori ai Campaniei Naţionale de Vaccinare, am prezentat şi filmat un scurt material video, ce face parte din campania de comunicare lansată de Guvernul României, în parteneriat cu UNICEF. Prin aceste materiale video  transmitem ce conţine vaccinul pentru noi, arătând elementele personale care nouă ne-au lipsit în această perioadă de pandemie şi, de asemenea, vom lansa şi o provocare către cei cunoscuţi, tocmai pentru a împărtăşi împreună ce conţine vaccinul", a declarat Valeriu Gheorghiţă, scrie Adevărul

„Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mîndruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca Văru Săndel, ce conţine pentru voi vaccinul?", afirmă şeful CNCAV, în videoclipul care a fost prezentat în conferinţa de presă. 

Secretarul de stat Andrei Baciu a amintit de provocarea lansată recent de premierul Florin Cîţu şi a adresat, la rândul său, o provocare către Victor Rebengiuc şi Camelia Potec, dar şi către medici, precum Beatrice Mahler şi Adrian Marinescu.