Vameșii din Germania, descoperire șocantă în camionul unor români! Ireal ce au găsit

Un caz șocant în mijlocul căruia se află doi români a lăsat fără cuvinte autoritățile din Germania, cât și din țara noastră. Aceștia au fost arestați, fiind suspicionați de trafic de droguri, după ce în camionul lor au fost găsite nu mai puțin de 330 de kilograme de substanțe interzise. Se pare că acestea ajung la o valoare totală de peste 3 milioane de euro.

Peste 300 de kg de droguri au fost găsite în camion
Peste 300 de kg de droguri au fost găsite în camion

Potrivit informațiilor de la observatornews.ro, cei doi români aveau în camion sute de kilograme de droguri. Ei au fost arestați de către autoritățile din țara noastră, după ce au atras atenția vameșilor de la Karlsruhe. Camionul în care se aflau drogurile se afla pe A5. Se pare că substanțele interzise fuseseră ascunse chiar în căptușeala de la acoperișul cabinei șoferului.

Câinele polițiștilor a reușit să adulmece substanțele ascunse de cei doi în camion, iar în timpul unui control de pe autoastrada ce leagă Bruchsal de Heidelberg, vameșii au descoperit drogurile ascunse în autovehicul. Se pare că ar fi fost vorba despre aproximativ 100 de kilograme de marijuana, cât și 52 de kilograme de hașiș.

Apoi, câinele autorităților a mai depistat droguri și în altă zonă a camionului. În semiremorca acestuia au fost găsite nu mai puțin de 184 de kilograme de marijuana. Undeva în jur de 330 de kilograme de droguri au fost confiscate, apoi, de către autorități. Polițiștii germani au atenționat anchetatorii din România despre ce au descoperit. Ulterior, cei doi români sunt cercetați penal.

Sute de kilograme de droguri în camionul unor români

Ajuns în țara noastră, în satul Joia Mare (comuna Almaș, județul Arad), camionul a fost verificat și de către anchetatorii români, care au simțit imediat mirosul de mairjuana în cabina șoferului. La o cercetare mai amănunțita a camionului în cauză, polițiștii au reușit să dea de urma drogurilor despre care au fost alertați, iar cei doi români au fost arestați.

Valoarea acestor substanțe interzise ar fi fost una uriașă, ele putând fi vândute pentru suma de 3,3 milioane de euro. Se pare că TIR-ul în care se aflau cei doi români ar fi venit din Spania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net