Imaginile care îți rup inima! O barză „plânge” după cuibul ei care a luat foc. Ce s-a întâmplat după ce pompierii au stins incendiul

Sute de mii de oameni de-a lungul lumii au fost impresionați de aceste imagini! Pompierii au fost nevoiți să îndepărteze cuibul unei berze, după ce a luat foc. Atunci când s-a întors, reacția îndurerată a păsării a uimit întreaga lume.

Un videoclip postat pe rețeaua de socializare TikTok a impresionat sute de mii de oameni de-a lungul lumii. În imagini poate fi văzut cum pompierii sunt nevoiți să îndepărteze un cuib de barză, pe care pasărea l-a făcut exact pe un stâlp electric. Din cauză că acesta reprezenta un pericol, pompierii s-au folosit de un furtun cu apă pentru a îndepărta cuibul, în timp ce barza era plecată.

Iar atunci când s-a întors, cu o creangă în cioc, pasărea a observat imediat că îi lipsește cuibul. Ea a scăpat creanga, iar apoi s-a așezat pe stâlp, unde a „plâns” după cuibul ei. Postarea a atras sute de mii de aprecieri, cât și mii de comentarii, iar unul dintre acestea a atras atenția că povestea a avut un final fericit!

Se pare că în cuibul berzei nu existau ouă, iar pompierii au ajutat pasărea să își facă un cuib nou! Aceștia au utilizat un cadru din oțel, pe care l-au amplasat într-o zonă mult mai sigură pentru barză.

Berzele își fac cuiburi în locuri înalte

Aceste păsări migratoare superbe deja sunt recunoscute pentru modul în care își consturiesc cuibul. Ele preferă locuri înalte, unde vor construi cuiburi mari, din crengi. În fiecare an se vor întoarce în cuibul lor, pe care îl vor repara, sau chiar, îl vor mai mări.

Deși poate că nu ne vom da seama din imagini, berzele sunt păsări de dimensiuni destul de mari. Anvergura aripilor lor poate depăși 2 metri, iar un alt detaliu interesant despre aceste păsări superbe este faptul că au o vedere excelentă. Ele se hrănesc cu pești, reptile, insecte, cât și, printre altele, amfibieni. De asemenea, în sălbăticie, berzele pot ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net