Imagini incredibile surprinse pe un drum din România! Un lup a fost filmat în timp ce alerga după un biciclist

Ultima actualizare:

Imagini incredibile au fost surprinse pe drumul care face legătura întra Brașov și Poiana Brașov. Un bărbat și o femeie ce se aflau în interiorul mașinii lor au filmat un animal ce seamănă cu un lup de mari dimensiuni, în timp ce părea să alerge un biciclist. Cu toate acestea, specialiștii spun că lupii nu atacă oamenii.

Animalul a fost surprins pe șosea / foto: Facebook
Animalul a fost surprins pe șosea / foto: Facebook

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, un animal ce seamănă cu un lup de mari dimensiuni a fost filmat pe drumul ce leagă Brașovul de Poiana Brașov. Imaginile au fost surprise de o familie ce conducea spre stațiunea montană, iar animalul poate fi văzut cum aleagă de pe o parte spre alta a drumului.

Cu toate acestea, familia care a filmat lupul a observat că în fața acestuia se afla un biciclist. Din acest motiv, familia a coborât geamul mașinii și a strigat către acesta, pentru a-l avertiza că în spatele lui este un lup. Iar pentru a alunga animalul înapoi în sălbăticie, familia a claxonat și au strigat către acesta, în timp ce se aflau în mașină.

Lupul filmat pe o șosea din România

Însă, chiar dacă la prima vedere poate părea că lupul alerga după biciclist, lupul nu atacă oamenii decât în situații specifice, când nu poate găsi hrană și este foarte flămând, ori atunci când se simte amenințat. Cu toate acestea, chiar dacă nu este agresiv, un animal de asemenea dimensiuni poate provoca teamă în rândul oamenilor.

Cu toate acestea, există și posibilitatea ca animalul din imagini nici măcar să nu fi fost un lup. Un comentariu scris de un Internaut sub videoclipul postat spune că poate să fie vorba despre un simplu câine rătăcit.

„Lupul nu întoarce capul în stânga și în dreapta! (A nu se înțelege că nu îl întoarce deloc, dar mai greu, nu cu atâta lejeritate ca un câine). Asta se învață la școală. Câinele era dezorientat și speriat probabil chiar de claxonul ăluia și nici vorbă să alerge după biciclist! De altfel, nici biciclistul nu părea speriat. A fost, probabil, un câine rătăcit și atât”, scrie în comentariul lăsat sub videoclip.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net