Strigător la cer! Un bărbat și-a înscenat moartea pentru a scăpa de plata pentru întreținerea copilului

Un bărbat din Kentucky, SUA, în vârstă de 39 de ani, a recunoscut că a furat informații de la un medic și a falsificat mai multe documente pentru a se declara mort, doar pentru a scăpa de plata pentru întreținerea copilului. Astfel, el a evitat să-i plătească fostei soții peste 100.000 de dolari.

Și-a înscenat propria moarte ca să scape de plata pensiei alimentare / foto: Pixabay
Și-a înscenat propria moarte ca să scape de plata pensiei alimentare / foto: Pixabay

Jesse Kipf, în vârstă de 39 de ani, din Kentucky, SUA, și-a înscenat propria moarte doar ca să scape de plata pensiei alimentare. El a recunoscut că a furat informații de la un medic pe care ulterior le-a folosit pentru a accesa registrul online al deceselor din Hawaii, iar în final a reușit să obțină un certificat de deces cu ajutorul căruia a evitat plățile pentru întreținerea copilului către fosta soție. El a evitat să-i plătească peste 100.000 de dolari.

Bărbatul de 39 de ani a fost prins și a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției la Tribunalul Districtual al Statelor Unite pentru Districtul de Est din Kentucky, pe 29 martie 2024. De asemenea, conform acordului de recunoaștere a vinovăției, Kipf a accesat sistemul de înregistrare a deceselor din Hawaii în ianuarie 2023, folosind detaliile unui medic care locuiește într-un alt stat, relatează nbcnews.com.

A mai recunoscut și alte fraude informatice

„Inculpatul s-a infiltrat, de asemenea, în sistemele de înregistrare a deceselor din alte state folosind acreditările pe care le-a furat de la alte persoane reale. Inculpatul și-a înscenat propria moarte, în parte, pentru a evita obligațiile restante de întreținere a copilului față de fosta sa soție”, se arată în acordul de recunoaștere a vinovăției.

În plus, a mai recunoscut și alte fraude informatice care au produs un prejudiciu de aproape 200.000 de dolari. Jesse Kipf a fost de acord să plătească prejudiciile, inclusiv cel față de fosta soție. Totuși, el riscă o pedeapsă de șapte ani de închisoare și amenzi de până la 500.000 de dolari, potrivit înregistrărilor instanței. Verdictul ar putea fi anunțat vineri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net