Decizie importantă luată de Disney+! Mulți utilizatori vor fi afectați din luna iunie

După ce Netflix deja a pus în aplicare această măsură de ceva timp, o altă platformă de streaming urmează să înceapă să interzică împărțirea conturilor. Decizia a fost luată de Disney+, iar începând cu luna iunie, utilizatorii nu vor mai putea să împartă conturi.

Disney+ interzice împărțirea conturilor din iunie
Disney+ interzice împărțirea conturilor din iunie

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, Disney+ a decis să urmeze modelul celor de la Netflix. Începând cu luna iunie, utilizatorii acestei platforme de streaming nu vor mai putea împărți conturi. Disney+ speră ca această măsură să rezulte în mai multe înscrieri pe platformă, iar, prin extensie, profituri mai mari.

Inițial, această măsură va începe să fie aplicată selectiv, doar în unele țări. Cu toate acestea, directorul general Bob Iger a declarat că începând cu luna septembrie, această măsură va începe să fie aplicată pe plan global.

Clienților Disney+ le este interzis, în termenii și ocndițiile platformei, să utilizeze identiatea altei persoane, această interdicție incluzând și numele de utilizator și parola. Cu toate acestea, interdicția nu a fost pusă în practică decât într-un cadru restrâns. Hulu, un alt serviciu de streaming al companiei, deja a început să interzică împărțirea conturilor încă din 14 martie.

Dinsey+ interzice împărțirea conturilor

Netflix a fost prima platformă de streaming care a introdus această măsură, care a adus un număr masiv de noi utilizatori. În primele două zile după ce platforma de streaming a introdus această regulă, nu mai puțin de o sută de mii de noi conturi au fost create. De asemenea, compania a raportat o creștere de peste 100% a înscrierilor, comparativ cu media din cele 60 de zile precedente. Disney+ speră ca această măsură să aducă același succes precum în cazul Netflix.

„Netflix este standardul de aur în materie de streaming. Au făcut o treabă fenomenală în multe direcții diferite. De fapt, am o stimă foarte, foarte mare pentru ceea ce au realizat. Dacă am putea realiza doar ceea ce au realizat ei, ar fi minunat”, a mai spus Bob Iger, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net