Doi tineri din Cuba au fost prinși încercând să între ilegal în România. „Doreau să ajungă în Spania la o rudă”

Ultima actualizare:

Un caz bizar a lăsat fără cuvinte autoritățile din țara noastră. În Iași, polițiștii de frontieră au prins doi tineri din Cuba, care încercau să pătrundă ilegal în țara noastră, din Republica Moldova. Aceștia se aflau pe o barcă pneumatică și doreau să ajungă în Spania.

Cei doi se aflau într-o barcă pneumatică / foto: politiadefrontiera.ro
Cei doi se aflau într-o barcă pneumatică / foto: politiadefrontiera.ro

Potrivit informațiilor de la Antena 3 CNN, tinerii din Cuba au fost prinși de către poliția de frontieră în flagrant, chiar în timp ce se aflau pe râul Prut, într-o barcă pneumatică. Odată ce au fost interceptați de către autoritățile din țara noastră, cei doi tineri au spus că încercau să ajungă în Spania.

Pe data de 3 aprilie, în jur de ora 03:15, unul dintre polițiști i-a observat pe cei doi, cu ajutorul tehnicii specifice de supraveghere. Tinerii aveau vârste de 22, respectiv 27 de ani și se aflau pe raza localității Golăești.

„În data de 03 aprilie, în jurul orei 03.15, un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Iaşi – ITPF Iaşi, a observat prin intermediul tehnicii specifice de supraveghere ce funcționează pe principiul termoviziunii, pe direcţia localităţii de frontieră Golăești, două persoane care nu-și justificau prezența în zonă”, a comunicat Poliția de Frontieră, conform sursei citate.

Doi tineri din Cuba doreau să intre în România

După cum ne putem imagina, autoritățile s-au mobilizat și i-au interceptat rapid pe cei doi, care nu au putut arăta documente care să justifice prezența lor în România. Polițiștii au informat și autoritățile din țara vecină, astfel că verificările s-au făcut în comun.

„În urma verificărilor efectuate împreună cu polițiștii de frontieră din Republica Moldova și din declarațiile persoanelor, colegii noștri au stabilit că acestea sunt doi cetățeni din Cuba, în vârstă de 22, respectiv 27 de ani și au trecut râul Prut folosindu-se de o barcă pneumatică, cu intenția de a ajunge în Spania la o rudă”, au mai comunicat autoritățile. Cei doi sunt acum cercetați de polițiști, iar autoritățile din țara vecină i-a preluat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net