Un nou complex balneoclimateric va fi construit în România! Investiția este de 12 milioane de euro

Vești bune pentru turismul din țara noastră. Un nou complex balneoclimateric multifuncțional urmează să fie construit, iar cei care vor sosi aici vor avea parte de servicii de de cea mai înaltă calitate.

Complexul va fi construit în Covasna / foto: Shutterstock
Complexul va fi construit în Covasna / foto: Shutterstock

Potrivit informațiilor de la Antena 3 CNN, noul complex urmează să fie construit în Covasna, într-o zonă de o frumusețe rară, cunoscută pentru proprietățile ei vindecătoare. Compania Națională de Investiții (CNI) urmează să finanțeze acest proiect fabulos, al cărui construcție va avea un buget de aproximativ 12 milioane de euro.

Pe platforma e-licitatie.ro deja a fost inițiat procesul de licitație pentru proiectarea noului complex, cât și pentru asistența tehnică și execuția lucrărilor de construcție.

Românii care sunt interesați să viziteze un astfel de complex trebuie să știe că se vor putea bucura de un ștrand, bazine (atât interioare, cât și exterioare), spații de alimentație, de agreement, terenuri de sport, cât și zone de joacă pentru cei mici.

De asemenea, turiștii care vor călca pragul acestui nou complex vor avea la dispoziție și o zonă de SPA și wellness, unde se vor putea relaxa într-o saună, în camere pentru masaj, cât și în ședințe de hidromasaj.

Nou complex balneaclimateric se va construi în Covasna

Noul complex urmează să fie construit în apropiere de pârtia de schi, cât și a patinoarului din stațiune. Proiectul a fost conceput cu scopul de a atrage turiști mai tineri, cu familii, motiv pentru care oferă servicii diversificate, de cea mai înaltă calitate.

Autoritățile doresc ca acest complex să ajute la revitalizarea turismului în Covasna, motiv pentru care facilitățile din zonă sunt extinse, iar infrastructura este modernizată. Investiția de 12 milioane de euro în stațiunea balneoclimaterică din acest județ are ca scop atragerea unui număr tot mai mare de turiști în această zonă. Din acest motiv, procesul de licitație deja a fost inițiat pe platforma e-licitație.ro, iar finanțarea este asigurată de către Compania Națională de Investiții (CNI). Odată ce noul complex va fi construit, se speră ca numărul de turiști din zonă să crească.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
1 3 263653 1715775145 03711 fav jpg
call center 7786815 1280 jpg
Ducii de Sussex și Lilibet PNG
feodor machnov the russian jpg
flori jpeg
bani jpg
flori jpeg
bani jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net