Filmul de pe Netflix care a captivat milioane de oameni. Unul dintre cei mai faimoși actori din lume se află în rolul principal

Deși s-a lansat cu opt ani în urmă, filmul „The Accountant” a avut recent parte de o renaștere spectaculoasă, după ce a fost adăugat în catalogul Netflix. Pelicula îl are în rolul principal pe actorul Ben Affleck, iar milioane de oameni au urmărit cu sufletul la gură filmul.

„The Accountant” s-a lansat deja de ceva timp, în anul 2016, însă recent a avut parte de o adevărată renaștere, pe platforma de streaming Netflix. La vremea lansării, pelicula a făcut un profit de 155 de milioane de dolari, iar după ce a fost adăugat în catalogul Netflix, peste 6 milioane de oameni au văzut pelicula.

„The Accountant” spune o poveste plină de acțiune și suspans, iar pe lângă Ben Affleck, care are rolul principal, în distribuția filmului mai găsim nume precum Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal, Cynthia Addai-Robinson, Jeffrey Tambor, cât și John Lithgow.

În această poveste care ține audiența cu sufletul la gură, Ben Affleck interpretează rolul lui Christian Wolff, un matematician extrem de inteligent, dar care se simte mai confortabil alături de numere, decât de oameni. Cu toate acestea, Wolff lucrează, în secret, pentru mai multe organizații criminale, drept contabil. Cum autoritățile încep să îl suspecteze, Wolff decide să lucreze legal, însă descoperă discrepanțe uriașe în documentele companiei la care se angajează.

Milioane de oameni au văzut filmul pe Netflix

În 2016, când filmul s-a lansat inițial, producătorii se așteptau ca încasările din primul weekend să fie de 15 milioane de dolari, însă producția a reușit să adune peste 24 de milioane. Iar în ciuda faptului că o mare parte din public a uitat de acest film, el a reușit să facă strângă încasări de 155 de milioane de dolari, în condițiile în care bugetul peliculei a fost de numai 44 de milioane.

Acum, odată cu adăugarea peliculei pe platforma de streaming Netflix, „The Accountant” are parte de o adevărată renaștere. Deja a fost vizionat de peste 6 milioane de oameni, reușind să intre în Top 10 pe Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net