Vești bune pentru românii care merg în vacanță! TAROM anunță reduceri la biletele către 26 de destinații

Deja începem să ne apropiem cu pași repezi de sezonul vacanțelor, iar românii vor să profite de vremea deja frumoasă pentru o scurtă excursie, există vești bune! TAROM a anunțat că va oferi bilete cu preț redus, în perioada 4 – 9 aprilie, pentru nu mai puțin de 26 de destinații, atât din țară, cât și de dincolo de hotare.

Anunț important din partea TAROM / foto: Shutterstock
Anunț important din partea TAROM / foto: Shutterstock

Vești bune pentru românii care doresc să meargă, deja, în vacanță! Potrivit informațiilor de la observatornews.ro, TAROM va oferi bilete cu preț redus în perioada dintre 4 și 9 aprilie, în cadrul campaniei „Pe aripi de poveste”. Pentru destinațiile interne, tarifele pornesc de la suma de numai 109 euro, în timp ce pentru zboruri dincolo de hotare, prețul de pornire este 149 de euro.

„TAROM a pregătit o nouă campanie specială, "Pe aripi de poveste", derulată în perioada 4 aprilie - 9 aprilie 2024, pentru călătorii care visează să se îmbarce într-o aventură de neuitat în lunile aprilie şi mai. 26 de rute interne şi internaţionale aşteaptă să fie descoperite cu reduceri speciale la achiziţia de bilete. Tarifele biletelor pentru destinaţiile interne pornesc de la 109 euro, iar pentru cele externe - de la 149 euro”, a comunciat TAROM, potrivit sursei citate.

Bilete cu preț redus la TAROM

Astfel, pentru suma de numai 109 euro, românii vor putea zbura, dus-întors, către nenumărate locații importante din țară, cum ar fi Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Suceava, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, cât și, evident, București. În privința destinațiilor externe, pentru suma de numai 149 euro, putem cumpăra bilete dus-întors către orașe precum Istanbul, Atena, Salonic, Belgrad, Sofia, cât și Chișinău.

Iar dacă ne dorim să vizităm locuri de vis, cum ar fi Roma, Budapesta și Praga, putem cumpăra bilete dus-întors la numai 179 de euro. La un preț puțin mai ridicat de 199 de euro, avem la dispoziție bilete dus-întors către destinații importante din lume, cum ar fi Londra, Cairo, Amman, Madrid, Nisa, Paris, Amsterdam, cât și Beirut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net