O nouă decizie în instață pentru Alain Delon. Actorul a fost plasat sub „tutelă consolidată”

Alain Delon, unul dintre cei mai faimoși și îndrăgiți actori din întreaga lume, a fost plasat de către instanță sub „tutelă consolidată”. În vârstă de 88 de ani, actorul francez are probleme grave de sănătate, iar decizia a fost luată de către un tribunal specializat în litigii ce privesc protecția persoanelor.

Alain Delon a fost plasat sub tutelă consolidată / foto: EPA EFE
Alain Delon a fost plasat sub tutelă consolidată / foto: EPA EFE

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, faimosul actor francez Alain Delon (88 de ani) a fost plasat sub o „tutelă consolidată”, de către un judecător din Franța. La începutul acestui an, în luna ianuarie, el a fost plasat sub protecție juridică, iar un reprezentant legal pentru îngrijirea sa medicală a fost desemnat. În cursul zilei de joi, această măsură a fost transformată în tutelă consolidată.

Mai precis, actorul francez nu mai are libertatea de a-și gestiona bunurile, ori deciziile pe care le-ar putea lua în privința unor aspecte medicale. Sub această formă de tutelă, contul bancar al persoanei protejate, în acest caz Alain Delon, este gestionat de către tutore. De asemenea, acesta va controla și cheltuielile actorului.

Alain Delon a fost plasat sub „tutelă consolidată”

Încă de la începutul acestui an, cei trei copii ai actorului se luptă, atât în presă cât și în sălile de judecată, fiecare dintre ei spunând că vrea să îl protejeze pe legendarul artist. Alain Delon a suferit, în anul 2019, un accident vascular cerebral, moment în care starea lui de sănătate a început să se degradeze.

Fii lui Alain Delon, Anthony (59 de ani) și Alain-Fabien (29 de ani), pretind că actorul este manipulat de către sora lor, Anouchka, în vârstă de 33 de ani. Cei doi spun că sora lor a încercat să le ascundă starea de sănătate a lui Alain Delon și să îl transfere pe actor în Elveția.

Nu cu mult timp în urmă, Anouchka Delon și-a dat în judecată frații, pe care i-a acuzat că i-au încălcat viața privată, după ce aceștia au făcut publică o înregistrare a unei conversații dintre Alain Delon și fiica sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net