Situație dramatică într-un bloc din Curtea de Argeș! O persoană a murit din cauza unei explozii urmate de incendiu

Situație de urgență la un bloc din Curtea de Argeș! Pompierii au intervenit în forță după ce o explozie, urmată de un incendiu, a zguduit un apartament de pe strada Despina Doamna. Din păcate, o persoană și-a pierdut viața în urma deflagrației.

Autoritățile au intervenit în forță
Autoritățile au intervenit în forță

În cursul zilei de vineri, 5 aprilie, o tragedie a lovit un bloc de pe strada Despina Doamna, din municipiul Curtea de Argeș. Pompierii au intervenit în forță după ce oamenii au alertat autoritățile în privința producerii unei explozii, urmate de un incendiu. Pompierii au sosit rapid la fața locului, unde încearcă să stingă focul și să ofere îngrijiri medicale celor care au nevoie.

Din nefericire, o persoană și-a pierdut viața în urma deflagrației. Ceilalți locatari, care se aflau în bloc la momentul exploziei, au fost evacuați. Ar fi vorba despre numai 6 persoane, printre care se numără și un copil. De asemenea, salvatorii sunt în căutarea altor persoane care ar fi putut să fi rămas în bloc, potrivit informațiilor de la Antena 3 CNN.

O persoană a decedat

„Se lucrează pentru stingerea incendiului, acesta se manifestă cu degajare mare de fum. Se efectuează și operațiuni de căutare-salvare ale persoanelor aflate în bloc, pentru a le evacua”, a transmis ISU Argeș, conform sursei citate.

Pompierii au intervenit în forță la fața locului, sosind cu 6 autospeciale de stingere, o autospecială de transport persoane și victime multiple, iar, pe lângă acestea, au mai sosit la fața locului 2 autospeciale de lucru și de salvare de la înălțime și 5 echipaje medicale, printre care se află un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, cât și 3 ambulanțe de la serviciul județean.

Două persoane au primit îngrijiri medicale chiar la fața locului iar, din păcate, potrivit informațiilor, o persoană și-a pierdut viața. Victima era de sex masculin și a fost găsită carbonizată. Se pare că explozia de la care a început tragedia s-a petrecut la etajul 3 al blocului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
iepure paste istock jpg
oua jpg
image png
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
atena pixabay jpg
saptamana luminata
flori jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net