Vanghelie îşi depune candidatura la Primăria Sectorului 5

Ultima actualizare:

    Marian Vanghelie
Marian Vanghelie

Marian Vanghelie îşi depune marţi, de la ora 16.15, candidatura pentru un nou mandat la primăria Sectorului 5, după ce s-a relansat în politică preluând conducerea Partidului Dreptăţii Sociale.

UPDATE ora 16:45: Marian Vanghelie și-a depus oficial candidatura pentru Primăria Sectorului 5, din partea Partidului Dreptății Sociale. Acesta a fost întâmpinat cu ropote de aplauze de susținătorii strânși la Biroul Electoral al Sectorului 5.

Vanghelie a anunţat în 7 aprilie că noul PDS va desemna candidaţi pentru toate sectoarele şi pentru primăria Capitalei. Surse din partid au declarat pentru Mediafax că fostul eurodeputat Adrian Severin ar urmă să candideze la Primăria Capitalei, susţinut de Marian Vanghelie, sub sigla Partidului Dreptăţii Sociale.

Are trei mandate de primar

Marian Vanghelie a fost unul dintre cei mai longevivi primari ai PSD. El a devenit primar al Sectorului 5 în 2000, câştigând ulterior alte 3 mandate de primar, din poziţia de candidat al PSD. El a fost membru al acestui partid până în noiembrie 2014, când a fost exclus, alături de Mircea Geoană şi Dan Şova, în urma votului Comitetului Executiv Naţional al PSD. Ulterior, în martie, Vanghelie şi Geoană au anunţat înfiinţarea unei noi formaţiuni politice - Partidul Social Românesc şi, ulterior, Partidul Dreptăţii Sociale.

A fost arestat preventiv pentru fapte de corupţie

Vanghelie a fost suspendat din funcţia de primar întrucât a fost arestat preventiv pentru fapte de corupţie, iar apoi a stat în arest, la domiciliu, pe parcursul mai multor luni. El a fost trimis în judecată de procurorii DNA, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, unele săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte. Prejudiciul total cauzat bugetului Sectorului 5, prin activitatea infracţională a lui Vanghelie, a fost de aproape trei milioane de lei, susţin procurorii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net