Vanghelie, relaxare la munte cu tot familionul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De doi ani şi jumătate Marian Vanghelie trăieşte viaţa mult mai energic şi mai frumos. Soţia sa, Oana Mizil, l-a făcut tătic de fetiţă, iar viaţa e mult mai frumoasă alături de bebeluşa Maria. Pentru prima dată, cei doi au dus-o pe micuţă la munte şi au dat-o cu săniuţa.

Luna viitoare, pe 28 februarie, Marian Vanghelie schimbă prefixul. Împlineşte 50 de ani şi ar putea spune că le are pe toate. Fostul edil al Sectorului 5 a lăsat-o mai moale cu politica pentru că şi-a găsit activităţi mai interesante.

simeon stalpnicul png

Este tătic şi este destul de implicat în acest statut pe care-l ocupă din toamna lui 2015, când frumoasa lui soţie, Oana Mizil, a adus pe lume un îngeraş de fetiţă cu ochi albaştri. Micuţa Maria are doi ani şi jumătate, iar părinţii nu s-au grăbit să o dea la vreo creşă privată, pentru că nu vor să piardă nici o secundă din copilăria ei. În plus, au ajutoare berechet, atât din partea celor două bone filipineze, dar şi din partea soacrei politicianului. 

simeon stalpnicul png

Weekendul acesta, Marian Vanghelie şi-a dus familia la munte. Se află de câteva zile în Poiana Braşov, alături de soţia Oana, soacra sa, micuţa Maria şi Alexandru, băiatul din prima căsătorie.

simeon stalpnicul png

”Fetiţa mea Maria se află pentru prima oară la munte şi mă bucur şi eu de bucuria ei. Este fascinată de zăpadă, râde tot timpul şi, dacă ar putea, ar sta toată ziua pe zăpadă. Am dat-o ieri cu săniuţa, acum însă o dă frăţiorul ei. Are timp să se bucure pentru că vor sta acolo până miercuri, eu mă întorc mâine (n.r.: astăzi). Am mai fost la mare, însă la munte este pentru prima dată. O să avem timp să călătorim peste tot, însă eu sunt puţin prins acum şi cu alte probleme, cu procese. Statul de drept ne-a dat de lucru tuturor”, ne-a spus amuzat celebrul politician Marian Vanghelie. 

simeon stalpnicul png

Ca un veritabil tătic cu experienţă, Vanghelie spune că nu se teme că fiica lui ar putea răci dacă stă mult afară, în aerul rece de la munte. ”Nu ne speriem noi de răceli, astea sunt lucruri lumeşti, se tratează, iar din când în când mai e necesară şi o răceală. Soţia mea ştie cum să-i vină de hac”, ne-a mai spus Vanghelie. 

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net