Vărul ucigaşului japonezei, închis pe viaţă pentru că a omorât trei oameni într-o singură noapte

Ultima actualizare:

    Crima a avut loc în 15 august, când Vlad Nicolae (26 de ani) a abordat-o per Yurika Masuno, în vârstă de 20 de ani, în incinta aeroportului „Henri Coandă", oferindu-i ajutorul pentru a-i găsi un taxi
Crima a avut loc în 15 august, când Vlad Nicolae (26 de ani) a abordat-o per Yurika Masuno, în vârstă de 20 de ani, în incinta aeroportului „Henri Coandă", oferindu-i ajutorul pentru a-i găsi un taxi

Nicolae Vlad, tânărul din Baloteşti arestat pentru uciderea studentei japoneze la marginea unei păduri din Corbeanca, are un văr condamnat pe viaţă pentru trei infracţiuni de omor pe care le-a comis, într-o sigură noapte, ajutat de doi complici dintr-o altă comună, potrivit unor surse judiciare.

În rândul celor care îl cunosc, tânărul zis Comisaru' era perceput drept o persoană liniştită, timidă şi foarte amabilă, chiar dacă se ştia faptul că acesta trăieşte de pe urma unor mici furtişaguri, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Drept urmare, arestarea lui pentru uciderea tinerei venită în România pentru a preda japoneză la o şcoală din Craiova i-a uimit pe toţi cunoscuţii lui din Baloteşti.

Potrivit aceloraşi surse, Nicolae Vlad a fost caracterizat drept un om introvertit, care, în ciuda aparenţelor, nu avea curaj să abordeze o fată. Aşa se explică, spun anchetatorii, faptul că ataca femei bătrâne, lipsite de apărare, pe care le viola şi le tâlhărea.

Sursele citate presupun că uciderea tinerei japoneze s-ar putea traduce ca o "răzbunare a bărbatului îndreptată împotriva femeii pe care nu poate să o cucerească", în condiţiile în care suspectul nu fusese văzut, niciodată, cu vreo iubită.

Nicolae Vlad provine dintr-o familie numeroasă, cu şapte copii. Dintotdeauna, membrii acestei familii, care fac parte dintr-un clan cunoscut sub numele de "Mielu", şi-au asigurat existenţa de pe urma furturilor, conform aceloraşi surse.

Cu mai bine de 20 de ani în urmă, când Nicolae Vlad era mic, unul dintre verii săi, cunoscut sub numele de Şampi, a îngrozit Baloteştiul după ce, într-o singură noapte, a comis trei crime. Potrivit surselor citate, acesta obişnuia să spargă locuinţe împreună cu doi tineri din localitatea Vizureşti.

Într-o noapte, în timp ce furau dintr-o locuinţă, proprietarul s-a trezit, iar Şampi şi complicii lui l-au omorât pe loc. Ulterior, cei trei bărbaţi au intrat în alte două case, însă, de fiecare dată, au trezit proprietarii şi s-au dat de gol. Speriaţi că puteau fi daţi pe mâna Poliţiei, cei trei bărbaţi au ucis şi celelalte două persoane care i-au prins în fapt.

După ce Şampi s-a dus la închisoare, Nicolae Vlad şi rudele sale au continuat să fure.

Unul dintre modurile de operare preferate de aceştia era să-i tâlhărească pe şoferii cate tranzitau DN 1. Copiii se urcau pe pasarelele care travesează şoseaua şi aruncau cu pietricele în parbrizele maşinilor care treceau pe dedesubt.

În momentul în care conducătorii auto opreau ca să vadă ce s-a întâmplat, erau atacaţi de rudele mai mari ale puştilor, care îi tâlhăreau în numai câteva zeci de secunde.

Vlad Nicolae, suspectat în alte cinci dosareVlad Nicolae, de 26 de ani, presupusul asasin al tinerei japoneze Yurika Masuno (foto jos), a acostat-o pe studenta niponă în urmă cu zece zile, pe Aeroportul „Henri Coandă". Potrivit poliţiei, tânărul s-ar fi oferit să o ajute cu un taxi. Momentul a fost înregistrat pe camerele de supraveghere din aeroport.

simeon stalpnicul png

Apoi, cei doi s-au urcat împreună într-o maşină. După câţiva kilometri, tânărul i-ar fi cerut taximetristului să oprească, după care ar fi coborât împreună cu studenta. O zi mai târziu, aceasta a fost găsită moartă în pădure.  Anchetatorii au stabilit că Nicolae mai este suspectat şi în alte două dosare de crimă şi în alte trei, de tâlhărie.

image
image
image
image
image
image
970 5 fotoADocea Untold jpg
jose ruben mexic zoo jpg
masina politie foto: pexels
urcior jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
creatoare deserturi din sapun instagram jpg