Vendeta unui procuror păcălit de o prostituată! Ce i-a putut face după o partidă de sex

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O noapte fierbinte care trebuia să se termine reconfortant pentru un procuror obosit s-a terminat cu o bătaie în toată regula chiar cu partenera lui de aventuri, o femeie uşoară, racolată de pe Şoseua Mihai Bravu. Un martor a povestit pentru click.ro detalii despre culisele acestui episod halucinant.

Personajele principale în această poveste cât se poate de adevărată sunt în persoana unui procuror anticorupţie (a cărei identitate va fi protejată) şi o prostituată care îşi face veacul pe Şoseaua Mihai Bravu. O sursă click.ro a povestit cu lux de amănunte despre relaţia dintre cei doi, dar mai ales despre finalul ei!

„Femeia se cunoştea foarte bine cu el (n.r. procurorul), adică clienta lui preferată, o piesă, arata foarte bine. Era singura pe care o alegea de fiecare dată când avea chef de nebunii. Într-una din seri a trecut pe Mihai Bravu cu maşina, a luat-o I s-au dus într-un loc dosit de lângă Penitenciarul Rahova. De fapt acolo se consumau toate întâlnirile lui. La finalul întâlnirii nu ştiu ce i-a venit femeii să-i fure telefonul, fără să ştie că este cel de muncă. Când şi-a dat seama, ăsta (n.r. procurorul), a rugat pe cineva să i-l localizeze, iar când a găsit-o a bătut-o foarte rău. Şi nu doar atât. S-a enervat atât de rău încât a ameninţat toate prostituatele de pe Mihai Bravu să dispară dacă nu vor s-o păţească. Nu aţi văzut că nu mai e urmă de prostituată, seara, prin zonă?”, a povestit o sursă pentru click.ro. 

image
image
image
image
image
image
cafea freepik jpg
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
Dieta Atlantica jpg
vapor istock jpg
castelul predjama pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net