Veste bună pentru românii cu mașini vechi. Program „Rabla”, fără obligații

Românii care vor să scape de mașinile vechi au primit o veste bună din partea ministrului Barna Tanczos. Aceștia pot recepționa „cel puţin 3.000 de lei", fără a fi obligaţi să cumpere un autovehicul nou.

Veste bună pentru românii cu mașini vechi
Veste bună pentru românii cu mașini vechi

Într-o conferinţă de presă, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos, a anunțat un nou program "Rabla" care are ca obiectiv să scoată „sute de mii de maşini vechi din circulaţie.”

Este o veste bună pentru românii care doresc să scape de mașinile vechi, fără a achiziționa un nou autoturism.

Veste bună pentru românii care vor să scape de  mașinile  vechi. Când începe noul program ”Rabla”

"Venim cu încă un program care va porni pe 1 iulie dacă totul merge bine şi reuşim să ne înţelegem cu autorităţile publice locale. Un program "Rabla" local care va scoate sute de mii de maşini vechi din circulaţie.

Vom asigura o primă de cel puţin 3.000 de lei pentru maşinile casate fără obligaţia de a fi cumpărate maşini noi”, a precizat Barna Tanczos, joi, într-o conferinţă de presă, conform Agerpres.

Veste bună pentru români. Un nou program „Rabla” pentru mașini vechi de peste 15 ani, fără obligații

În cadrul aceleiași conferințe, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos, a explicat și care este strategia pentru stațiile de încărcare ale mașinilor electrice. Veştile bune vin şi din partea Ministerului Dezvoltării, pentru că de acolo vor fi finanţate peste 15.000 de staţii de încărcare până în 2026, prin PNRR, a precizat Barna Tanczos.

Ministrul a adăugat că va fi nevoie, pe termen mediu şi lung, de foarte multe staţii în zona rezidenţială, unde în timpul nopţii, în parcările de lângă blocuri pot fi încărcate maşinile electrice.

„Avem o viziune foarte clară şi un plan foarte bine gândit de susţinere a acestei industrii, a acestei revoluţii prin care parcul auto din România va fi schimbat radical în câţiva ani", a afirmat ministrul Mediului, Barna Tanczos.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net