Veşti proaste de la meteorologi! Vin ploi torenţiale, vijelii şi grindină

simeon stalpnicul png
Ne aşteaptă ploi în acest weekend

Nu scăpăm de ploi, aşa că nu ieşiţi din case fără umbrele. În zilele următoare prognoza meteo se anunţă cu averse, descărcări electrice şi vânt în rafale.

Joi tot instabilă rămâne vremea şi, mai ales în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii următoare, vor fi iarăşi averse, descărcări electrice şi vânt în rafale, în zonele de deal şi de munte, local şi în sudul, estul şi centrul ţării şi numai izolat în rest. Vor fi condiţii pentru căderi de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi izolat 25 l/mp, cu precădere în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali. Vom avea de la 22 de grade în depresiuni până la 31 de grade în regiunile vestice.

Vineri înnorările sunt destul de persistente şi pe parcursul zilei cad averse mai ales în zonele deluroase şi montane şi în nord-estul ţării. Din nou vor fi cantităţi de apă mai însemnate şi nu lipsesc nici condiţiile de grindină, iar în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei şi crestele înalte de munte vântul se anunţă mai alert. Regimul termic nu se modifică, rămân valori normale pentru mijloc de vară, de la 22 de grade în depresiuni până la 32 în vestul ţării, scrie romaniatv.net.

Sâmbată la amiază termometrele vor indica 25 de grade în depresiuni şi în nordul Moldovei, în timp ce în vest se ating din nou 32 de grade mult mai potrivite pentru luna lui cuptor. În Capitală pe parcursul zilei de sâmbătă, va fi cer temporar noros şi îşi vor face apariţia ploi în reprize, cu tunete, fulgere şi vânt agitat. La amiază se ating totuşi 29-30 de grade.

Duminică vremea se mai indreaptă, soarele este mai prezent, însă tot mai apar, îndeosebi după-amiaza şi seara, averse şi descărcari electrice, pe arii destul de extinse la munte, dar şi local şi în est şi centru, însă doar izolat în rest.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
FotoJet (1) jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
volkswagen gen travel foto volkswagenag.com JPG
image
image
image
image
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
marcel pavel coronavirus 0 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
A1 marcaje webp
pasaj doamna ghica jpg