Ve╚Öti proaste pentru pasagerii repatria╚Ťi din Maroc! Unul dintre c─âl─âtori a fost depistat pozitiv la testarea COVID

3 decembrie 2021
image
Pasagerii bloca╚Ťi ├«n Maroc au revenit ├«n siguran╚Ť─â ├«n Rom├ónia Surs─â foto: Profimedia

Problemele nu s-au ├«ncheiat pentru pasagerii repatria╚Ťi din Maroc. Ministerul S─ân─ât─â┼úii a transmis, vineri, c─â una dintre persoanele repatriate din Maroc este infectat─â cu coronavirus, iar primele indicii arat─â c─â ar fi vorba despre tulpina Delta.

122 de rom├óni ┼či 62 de cet─â┼úeni europeni care erau bloca┼úi ├«n Maroc, ├«n urma suspend─ârii zborurilor comerciale, au fost repatria┼úi, joi sear─â, cu o aeronava care a operat o curs─â special─â.  

La sosirea ├«n ┼úar─â, potrivit autorit─â┼úilor, nicio persoan─â nu prezenta simptome de boal─â, ├«ns─â se pare c─â una dintre acestea este infectat─â cu noul coronavirus, varianta Delta. Anun╚Ťul a fost f─âcut chiar de c─âtre Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii, ├«n cadrul unui comunicat oficial. 

ÔÇŁRezultatul uneia dintre probele recoltate de la pasagerii repatria┼úi seara trecut─â din Maroc este pozitiv la infec┼úia cu virusul SARS-COV-2, iar primele indicii sugereaz─â c─â ar putea fi vorba despre tulpina Delta. Persoana depistat─â pozitiv este izolat─â la domiciliu, iar direc┼úia de s─ân─âtate public─â va demara ancheta epidemiologic─âÔÇŁ, a transmis, vineri, Ministerul S─ân─ât─â┼úii.  

ÔÇŁMen┼úion─âm c─â au fost prelucrate 115 probe de la to┼úi pasagerii cursei, 114 dintre acestea fiind negativeÔÇŁ, a mai transmis MInisterul S─ân─ât─â┼úii. 

Cine s-a aflat la bordul aeronavei Tarom 

Zborul a fost organizat la ini╚Ťiativa Guvernului Rom├óniei pentru repatrierea cet─â╚Ťenilor rom├óni, dar la bordul aeronavei s-au aflat ╚Öi cet─â╚Ťeni str─âini. 

Astfel, ├«n total au fost 184 de pasageri: 122 de cet─â╚Ťeni rom├óni ╚Öi 62 cet─â╚Ťeni europeni (4 cet─â╚Ťeni bulgari, 15 cet─â╚Ťeni croa╚Ťi, 2 cet─â╚Ťeni greci, 22 cet─â╚Ťeni polonezi, 12 cet─â╚Ťeni ungari, 2 cet─â╚Ťeni lituanieni, 4 cet─â╚Ťeni sloveni ╚Öi un cet─â╚Ťean austriac).

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg