Vezi prin ce trece polițista care și-a văzut fiul ucis de soț!


    Alina Lăudatu vrea să plece din Pitești, orașul, fostului ei soț, Marius, unde a trăit drama vieții sale
Alina Lăudatu vrea să plece din Pitești, orașul, fostului ei soț, Marius, unde a trăit drama vieții sale

Numai mamă să nu fii când trebuie să-ți trăiești tot restul vieții fără copilul tău. Alina Lăudatu (29 de ani), polițista de la Argeș al cărui copil a fost împușcat în cap de tată, este încă în stare de șoc. Nu a mai venit la serviciu și a cerut să fie transferată de la IPJ Argeș.

Pe 2 noiembrie 2018, Alina Lăudatu a trăit drama vieții ei. A fost ultima zi în care și-a văzut fiul cu zâmbetul pe buze.

Nu a știut că dacă-l lasă câteva ore cu tatăl său, îl aruncă în ghearele morții. Dar Marius Frănţescu (29 de ani) se transformase după ce femeia divorțase de el cu câteva zile în urmă și plecase de acasă. Dintr-un tată iubitor și protector devenise călăul propriului fiu.

Ca să o facă să sufere până la moarte, l-a împuşcat în cap, după care l-a înfăşurat într-un sac. Aşa l-a găsit mama, care nu poate uita imaginea de coşmar.

Polițista a cerut transferul de la IPJ Argeș

Tatăl criminal şi-a executat băiatul cu pistolul de la serviciu, după care sinucis. Tocmai venise dintr-o misiune şi urma să plece la un alt caz de destructurare a unei reţele de crimă organizată. Alian era colegă cu fostul soț și lucra la Direcţia de investigare a fraudelor economice, din cadrul IPJ Argeș. Dar, de la momentul fatidic, tânăra nu a mai venit la birou.

”Nu am mai văzut-o la serviciu și știu că a cerut transferul”, ne-au dezvăluit surse apropiate Alinei. Se pare că polițista vrea să lucreze la IPJ Ilfov, județ în care locuiesc părinții și fratele ei.

Marius, alături de fiul său, Luca, pe care l-a ucis fără milă
Marius, alături de fiul său, Luca, pe care l-a ucis fără milă

Mai exact, la  Popești-Leordeni, acolo unde a fost înmormântat și micuțul Luca, care avea doar 3 ani și 7 luni.

Tânăra este de fel din Brăila, a făcut școala în București la Academia de Poliție, după care a fost repartizată la IPJ Argeș.

Aici l-a cunoscut pe Marius cu care și-a întemeiat o familie. Dar cum nu o mai leagă nimic de Pitești, vrea să lase totul în urmă și să o ia de capăt.

Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
Virgi Iantu, FOTO TVR IMG 1444 jpg
FOTO Valer Kovacs
image
image
image
image
16 foto 1   case antipirati jpg
FotoJet (1) jpg
romania 1894741 1920 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg