Viața Elenei stă în 5.000 de euro! De atât mai are nevoie pentru a trăi: «Şi 10 lei sunt de ajutor»

Ultima actualizare:

Viaţa unei tinere s-a schimbat radical în urmă 6 ani, atunci când a aflat că suferă de o boală cumplită. În toți acești ani, Adriana Elena Iliescu (29 de ani) se luptă să trăiască, însă nu se lasă învinsă! Iată povestea ei!

Adriana Elena Iliescu (29 de ani) se luptă să trăiască Foto: Arhivă personală
Adriana Elena Iliescu (29 de ani) se luptă să trăiască Foto: Arhivă personală

Cumplita boală nu a doborât-o pe Elena, care în tot acest timp a încercat să ajute la rândul ei, fiindu-le aproape copiilor care suferă de afecţiuni grave, făcând voluntariat alături de cei din Asociaţia Magic.

De ce boală suferă tânăra

De la vârsta de 21 de ani am început să îmi pierd auzul pe partea dreaptă. Am umblat de la un doctor la altul, însă nimeni nu știa să îmi spună ce am. Toți mi-au zis că am urechea sănătoasă, timpanul la fel, că nu e nicio problemă. Culmea, eu nu auzeam.

Asta până când am dat de un doctor care mi-a sugerat să fac un RMN. Am avut o mare „surpriză”: am fost diagnosticată cu neurofibromatoză de tip 2 cu neurinom acustic bilateral compresiv pe trunchiul cerebral, maningioame ale fosetei Meckel dreapta și cervical cu compresie medulară. (..)

Tânăra a suferit mai multe operații Foto: Arhivă personală
Tânăra a suferit mai multe operații Foto: Arhivă personală

O astfel de tumoră se dezvoltă, în general, la baza creierului şi afectează mai ales rădăcinile nervilor spinali. Ce sunt neurinoamele? Neurinoamele acustice sau schwanoamele vestibulare sunt afecţiuni benigne (din fericire) destul de rar întâlnite.

Mai exact, îți pierzi auzul și cu cât cresc mai mult cu atât există riscuri mai mari de pareze, paralizii și alte complicații. Cresc încet, cam între 1 mm până la 1 cm pe an. Au perioade în care nu cresc deloc și altele în care nu se mai opresc.”, a povestit Elena.

Tânăra a trecut prin mai multe operaţii şi a reuşit, într-un final, să se pună pe picioare. „Am ajuns să mă rog în fiecare seară să mă trezesc a doua zi. Nu ştiu câţi cunoaşteţi acest sentiment, însă este unul dureros.”, a mai spus ea.

Recent însă, medicii au descoperit că Elena are o nouă tumoră cerebrală care nu poate fi operată deoarece şi-ar pierde auzul definitiv şi ar rămâne cu o pareză facială pe partea stângă.

Intervenția costă 12.000 de euro, iar tinerei îi lipsesc 5000 de euro

Singura soluţie este să facă două şedinţe de radioterapie Cyberknife (GammaKnife) la o clinică din Turcia, însă costul lor ajunge la 12.000 de euro, iar tânăra nu are toată suma.

„Ştiu ca trăim vremuri grele cu toții și suntem afectați de situația financiară, scumpiri și tot ce a venit la pachet odată cu pandemia … Îmi este din ce în ce mai greu cu strângerile de fonduri, însă boala nu ține cont de asta.

Mai am la dispoziție fix 20 zile până la plecarea în Turcia, zile în care trebuie sa strâng 5000€, o sumă exorbitantă pentru mine, însă o sumă care mă ajută să trăiesc și să mă bucur de fiecare zi, așa cum o faceți fiecare dintre voi. Vă rog, din suflet, să îmi rămâneți aproape și chiar dacă nu puteți să ajutați financiar, e suficientă și o distribuire.”, a scris tânăra, pe Facebook.

Cum poți ajuta

Cei care doresc să o ajute pe Elena să treacă şi peste această încercare o pot face pe:

PayPal: ada.iliescu23@yahoo.com;

Revolut: Liviu Cristian 0740376532;

Liviu Cristian RO47INGB0000999912049987 ING lei;

Iliescu Elena Adriana BG68INTF40012071874195 (Euro),

Bic/Swift: INTFBGSF

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net