Victor Ponta: "Dacă mă întreabă de la Parchet despre Microsoft, mă duc şi spun"

Ultima actualizare:

    Premierul Victor Ponta, canditatul PSD la alegerile pentru PreşedinţieFoto: Arhiva personală
Premierul Victor Ponta, canditatul PSD la alegerile pentru PreşedinţieFoto: Arhiva personală

Victor Ponta a declarat, marţi, că nu are nicio legătură cu contractele pentru licenţe Microsoft.

Premierul României a fost implicat de un martor în dosarul "Licenţe Microsoft contra şpagă". Bărbatul susţine că Ponta, care era şeful Corpului de Control al Premierului în acea perioadă, a primit în schimbul susţinerii Fujitsu-Siemens, donaţii pentru Tineretul Social Democrat. 

Victor Ponta a menţionat că dacă va fi chemat la Parchet, se va duce şi va spune tot ce ştie. 

"Vă promit că oricine mă întreabă de la Parchet ceva despre Microsoft, mă duc şi spun. După cum ştiţi foarte bine, nu am avut niciodată nicio poziţie publică din care să am legatură cu contracte, dar, dacă mă cheamă cineva, bineînţeles că mă duc şi spun tot ceea ce ştiu. Nu cunosc, pentru simplul motiv că Tineretul Social Democrat nu a fost niciodată personalitate juridică. Dacă vă referiţi la partid, nu ştiu, nu cunosc!", a spus Ponta, conform Romania TV.

Referitor la posibilitatea ca în 2004, când era şef al Corpului de Control al premierului Năstase, să fi făcut din această calitate vreun control la Ministerul Educaţiei, Ponta a spus că toate rapoartele se găsesc la Guvern. "Sunt convins că toate controalele pe care Corpul de Control al prim-ministrului le-a făcut în urmă cu 12 ani le găsiţi la Guvern. Vă punem totul la dispoziţie sau, dacă nu, au fost făcute deja publice, până acum.(..) Mi-aş dori enorm de mult să-mi aduc aminte de tot ce v-ar interesa pe dvs, dar, fiind vorba de-acum 12 ani şi de nişte documente oficiale, cred că mai corect este să ne cereţi în scris, să vă dăm în scris", a precizat Ponta.

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net