Victor Ponta: Îmi pare rău că nu am fost la "plimbarea" Antenei 3

Ultima actualizare:

    Victor PontaFoto: Adevărul
Victor PontaFoto: Adevărul

Prim-ministrul României, Victor Ponta, a fost luni seară invitatul lui Mihai Gâdea la emisiunea acestuia şi a vorbit despre posibilitatea ca Antena 3 să se mute din sediul său după ce Dan Voiculescu a fost condamnat la închisoare, iar o serie de proprietăţi au fost puse sub sechestru.

Victor Ponta şi-a expirmat regretul că nu a fost la "plimbarea" organizată de Antena 1 la Palatul Cotroceni, în urmă cu mai mult de o săptămână. În opinia sa, acel demers a fost "un protest pentru libertatea presei şi împotriva abuzurilor", potrivit Hotnews.ro.

Alte declaraţii ale lui Victor Ponta:

"Daca singurul post afiliat CNN ar fi dat afară din sediul său, ar fi cea mai mare lovitură dată României. Antena 3 trebuie să rămână în sediul său"."În spaţii ale statului român stau în acest moment şi B1 TV, România TV. A stat şi Realitatea, care s-a mutat nu din cauza noastră, şi eu cred că ideea de libertate a presei şi de a nu aplica sancţiuni împotriva unor jurnalişti şi a unui grup de presă când nu sunt obiectul cauzei sau inculpaţi în cauză este mai importantă decât orice altceva".

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru implicarea în procesul de privatizare a Institutului de Cercetări Alimentare. Instanţa a decis că statul trebuie să recupereze 60 de milioane de euro şi a pus sechestru pe o serie de proprietăţi, inclusiv pe terenul unde se află sediul Antena Group.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net