Victor Ponta, în urma protestelor din Piața Victoriei: «Când un Guvern este incompetent, recurge la violență»

Ultima actualizare:

    Victor Ponta critică dur actuala formulă de guvernare Foto: Arhivă Click
Victor Ponta critică dur actuala formulă de guvernare Foto: Arhivă Click

Fostul premier al României, Victor Ponta, a criticat acțiunile violente demarate de Jandarmeria Română, în urma protestelor anti-PSD din Piața Victoriei, blamând formula actuală de guvernare. Ponta caracterizează Guvernul a fiind unul „incompetent” și, consideră el, aceasta este cauza primordială pentru turnura violentă pe care a luat-o un miting ce se anunțase a fi pașnic.

Victor Ponta a comentat pe rețelele de socializare momentele violente din timpul protestelor anti-PSD-ALDE și a susținut că, din perspectiva lui, de vină este doar Guvernul. De asemenea, Ponta „a atacat” în mod subtil, fără să dea nume, și unele posturi tv, a căror apartenență politică este deja cunoscută. „Când un Guvern este incompetent și incapabil să rezolve adevăratele probleme ale oamenilor și ale țării - atunci recurge la violență și la Propagandă absurd de mincinoasă! PS - dacă vă uitați la televizor o să aflați probabil că și Isaac Asimov este din «Statul Paralel», a fost securist și e plătit de Soros!”, a scris acesta în drepul unei poze ce ilustra un citat de-al lui Asimov: „Violența este ultimul refugiu al celui incompetent”. 

Ponta: „Dragnea e corupt, incult și total lipsit de valori ideologice”

„M-am uitat cu oroare la ce s-a întâmplat azi în Țara / și mă declar indignat de modul mizerabil și criminal în care niște români sunt tratați de către Guvernul lor ( indiferent dacă ești sau nu de acord cu revendicările lor)! 

 Am considerat mereu (și nu am renunțat la acest principiu) că ajungi la guvernare că să faci bine oamenilor / Dragnea ( și alții că el) cred că guvernarea este doar că să faci bani, să îți promovezi rudele și oamenii din gașcă ta și să folosești forță Statului împotrivă celor care te critică ! 1. Am fost Prim Ministru timp de 4 ani și niciodată nu am fost de acord să folosesc forță instituțiilor Statului împotrivă oamenilor / în Noiembrie 2015 când protestele puțeau degenera am demisionat imediat și am detensionat situația / am greșit eu crezând în democrație și în responsabilitate politică ? Are dreptate Dragnea să își pună slugile să bată oameni și să mintă la televizor mai oribil decât pe vremea PCR? Dvs să decideți – eu nu m-am răzgândit. 

2. Am considerat mereu că Ministerul de Interne trebuie să slujească oamenii și nu șefii politici – din acest motiv am refuzat încă din 2012 să îl laș pe Dragnea să își împlinească cea mai mare dorință și să fie Ministru de Interne / eu i-am apărat pe români de Dragnea până în Noiembrie 2015 / de atunci până azi trebuia Klaus Iohannis să îi apere ; a făcut asta ( când a semnat Decretul de Ministru de Interne pentru Carmen Dan ?!?) 

3. Spre deosebire de Dragnea (corupt , incult și total lipsit de valori ideologice ) Ion Iliescu era onest , educat și cu principii de stânga / cu toate acestea a fost vinovat de Mineriade – și PSD a trăit 20 de ani cu acest stigmat! Toți PSD – istii cumpărați sau predați Grupului Infracțional de la Teleorman trebuie să știe că mulți ani de acum încolo vor plăți un preț uriaș pentru crimele lui Dragnea la care asistă cu o lașitate de nescuzat! 

4. Am fost criticat, insultat și detestat de românii din Diaspora ( chiar dacă decizia de a nu deschide mai multe secții de vot mi-a fost propusă și susținută în 2014 de către șeful campaniei mele electorale) / mi-am cerut scuze pentru greșeli, am spus când am crezut că nu au dreptate, am luat măsuri concrete pentru sprijinul lor și am continuat să apreciez toți românii ( din Țara sau din Diaspora) care muncesc onest și contribuie la binele României / războiul declarat acum de Dragnea împotrivă lor este o crimă gravă și va fi pedepsită”, a transmis Victor Ponta prin intermediul paginii sale de Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net