Victor Ponta strânge gunoiul, de 1 Mai

Ultima actualizare:

    Premierul Victor Ponta se duce la azilul de bătrâni, de 1 Mai
Premierul Victor Ponta se duce la azilul de bătrâni, de 1 Mai

1 Mai muncitoresc, dar fără mitinguri, mici şi bere pentru politicieni. Mai mult, premierul Victor Ponta va strânge gunoiul, de 1 Mai, împreună cu Nicolae Bănicioiu, ministrul tineretului.

În acest an, nu vor mai fi organizate mitinguri cu mici şi bere, ca în anii trecuţi, a anunţat purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, potrivit Mediafax. A confirmat şi premierul Victor Ponta.

„Prin muncă sărbătorim ziua de 1 Mai. Eu am o acţiune socială, împreună cu domnul Bănicioiu şi cu primarul de la Sectorul 4, cu domnul Piedone”, a spus premierul.

Click! a aflat că, în Ziua Internaţională a Muncii, Victor Ponta va strânge gunoiul din curtea Aşezământului pentru bătrâni Sfântul Luca, apoi va da o raită în Orăşelul copiilor din sectorul 4, unde primarul Cristian Popescu Piedone a pregătit o mulţime de surprize.

Piedone îi îmbie pe bucureşteni să se plimbe cu trenuleţul în Orăşelul copiilor, pe care îl va conduce personal timp de trei ore.

„În sectorul 4, nu se vor acorda bere şi mici decât la terasele autorizate. De 1 Mai, deschidem unica plajă ecologică din România. Tot atunci, inaugurăm şi fântâna muzicală pietonală pentru copii”, a mai declarat Piedone, citat de Mediafax.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net