Victoraș Micula are din nou probleme cu legea! A fost trimis în judecată pentru o faptă din 2018

Ultima actualizare:

Victor Micula, fiul milionarului Viorel Micula, are din nou probleme cu legea. Tânărul a fost trimis în judecată, pentru a treia oară într-un singur an, după ce a fost acuzat de către un amic bihorean că ar fi încercat să înșele o companie de asigurări. 

Victor Micula a fost trimis din nou în judecată
Victor Micula a fost trimis din nou în judecată

Incidentul pentru care Victor Micula a fost trimis în judecată a avut loc în anul 2018, însă instanța judecătorească s-a pronunțat în acest caz abia la începutul anului 2022. Un amic al lui Victor Micula a relatat că fiul milionarului a dorit să înșele o companie de asigurări pentru a beneficia de o despăgubire considerabilă.

Prietenul lui Victor Micula susține că a încercat să evite câţiva bolovani căzuţi pe carosabil şi a tras de volan, iar maşina a ieşit din decor, el reuşind să se salveze în ultima clipă, sărind de la volan înainte ca bolidul să cadă în prăpastie. Incidentul s-a petrecut pe 30 mai 2018.

Din cercetări a reieşit că maşina a fost distrusă în totalitate, iar Micula a solicitat deschiderea unui dosar de daună totală şi plata sumei asigurate, adică 275.000 euro, făcând apel la poliţa de asigurare facultativă încheiată cu firma mai devreme, pe 28 februarie 2018.

Pentru că unele din avariile maşinii nu erau în concordanţă cu modul în care fusese descris accidentul, firma a refuzat să plătească suma solicitată de Victor Micula. Atât el, cât şi amicul său au ajuns în anchetă, amicul pentru fals în declaraţii şi înşelăciune privind asigurările, iar Micula pentru instigare, relatează Adevărul.

Victor Micula a fost trimis în judecată

Ancheta a fost încheiată pe 20 ianuarie 2022, iar cei doi amici au fost trimiși în judecată și vor răspune pentru faptele lor. Conform informațiilor din rechizitoriu, procesul vizează declaraţiile false date în faţa poliţiştilor de amicul lui Victor, iar în cazul lui Micula fapta de instigare la infracțiune. Reprezentanții lui Victor Micula au fost contactați, însă nu au dorit să ofere declarații despre acest subiect. 

Victor Micula, judecat în două dosare, în Oradea

Victor Micula mai este judecat și în alte două procese, ambele desfășurate în Oradea. În unul dintre dosare este acuzat pentru faptul că a accesat în mod ilegal baze de date care aparțin Ministerul Afacerilor Interne și a participat la o percheziție purtând uniformă de jandarm. În cel de-al doilea dosar este cercetat pentru că a tras cu o armă de asalt, deși nu deținea actele necesare pentru arma respectivă. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net