VIDEO Accidente în lanţ pe DN6

image

Un tânăr de 18 ani a murit, iar alte şapte persoane au ajuns de urgenţă la spital în urma unui accident care a avut loc pe DN 6, în apropiere de Caransebeş. La nici două ore, alte trei persoane au fost rănite în alt accident, pe aceeaşi şosea! Din cauza numărului mare de victime, autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie!

Accidente în lanţ pe DN6, în localitatea Jupa, din Caraş-Severin. În primul accident au fost implicate 4 autovehicule, dintre care un microbuz şi trei autoturisme.

Microbuzul cu numere de Neamţ venea din Italia şi se îndrepta spre Piatra Neamţ. În urma impactului acesta s-a răsturnat, moment in care a fost lovit violent de un alt autoturism.

În microbuz se aflau 5 persoane, şoferul împreună cu ajutorul său şi 3 pasageri.

Din păcate, impactul a fost nimicitor pentru unul dintre pasagerii microbuzului, un tanar de 18 ani.

Şoferul care a provocat accidentul, şi-a continuat drumul, a pătruns pe contrasens din nou şi a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. În limuzina cu numere de Austria se afla un bărbat de naţionalitate sârbă, soţia şi copilul acestuia. Amândoi au fost răniţi.

La locul accidentului au intervenit trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş şi trei ambulante Serviciului de Ambulanţă Judeţean, iar ca urmare a numărului mare de victime, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală şi iau în calcul mai multe piste, inclusiv o defecţiune tehnică a BMW-ului.

Cel de-al doilea accident s-a produs pe acelaşi drum, la nici 3 km de locul primului accident, iar protagoniştii sunt şoferii care nu au păstrat distanţa între autovehiculele aflate în coloana de maşini0 formată din cauza primului accident. De această dată, în accident au fost implicate trei autoturisme.

În cele trei maşini implicate în accident se aflau 8 oameni, din care trei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Două victime au primit primul ajutor la faţa locului şi au refuzat transportul la spital. Cea de a treia victimă era conştientă şi a fost transportată la spital.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
bugetari functionari publici
Culiță Sterp FOTO Instagram
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png