Video amețitor! Cum e să ajungi la 500 km/h în câteva secunde

Ultima actualizare:

Nu ați simțit niciodată experiența pe care o trăiește un pilot de curse ce ajunge la 480 kilometri pe oră, aproximativ 300 de mile pe oră, în doar 4 secunde de accelerație pură.

La nivel global există foarte multe competiții care s-ar putea să fi se pară complet străine. Mai ales când vine vorba de viteză, ați fi uimiți ce mijloace de transport au putut fi create în diverse colțuri la mapamondului. În orice moment se poate crea însă ceva și mai spectaculos.

Deși ați condus probabil o mașină la viteză mare sau foarte mare, iar cu un pic de noroc ați petrecut câteva minute într-un bolid de curse, foarte puțini se pot mândri cu faptul că, exceptând jocul Need for Speed, au participat la o cursă de tip ,,drag”. Dacă termenul vă este străin, acesta implică deplasarea la viteză foarte mare, în linie dreaptă, pe o distanță relativ mică.

În orice caz, pilotul Shawn Langdon fost competitor NHRA a acceptat să poarte o cameră pe cască pentru ca, pentru câteva minute, să ne pună și pe noi în pielea unui pilot de dragster. 

Vezi clipul video amețitor aici

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net