VIDEO Au intrat în noul an în costum de baie

image

Cei care au întâmpinat noul an la Băile Felix au avut parte de un revelion călduros. Gazdele le-au pregătit spuma party şi şampanie, de care s-au bucurat chiar în apele termale ale bazinelor pline ochi. Este deja o tradiţie ca aici gazdele să le ofere invitaţilor un adevărat dezmăţ pe ritmuri disco şi în ambianţa focurilor de artificii, în timp ce costumaţia de petrecere este formată doar din costumul de baie.

Nu toată lumea a petrecut noaptea de revelion afară, în stradă. Unii, au preferat să evite frigul şi să între în anul nou...în costum de baie.

Mii de turişti, atât din ţară, cât şi din străinătate, au ales să petreacă revelionul la Băile Felix, aici unde petrecerile au durat până dimineaţa târziu.

Deşi la unele hoteluri, o cameră poate costa chiar şi peste 800 de lei pe noapte, staţiunea bihoreană este plină ochi de fiecare dată în acestă perioadă, atât pentru confortul oferit de apele termale, cât şi pentru pachetele pregătite de hotelieri.

În prezent, preţurile pornesc de la 320 de lei pentru un sejur la un hotel de 2 stele şi poate ajunge la câteva mii de lei la un hotel de 5 stele.

Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Ivana Knoll FOTO Instagram png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Kanye West si Julia Fox jpg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
image
image
image
image
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg