VIDEO Au murit în drum spre serviciu

image

Cinci angajaţi ai unei firme din Argeş nu au mai ajuns azi la serviciu, după ce maşina cu care mergeau la lucru a intrat sub un tir. Şoferul a ajuns pe contrasens, spun poliţiştii, care nici măcar nu au mai reuşit să îl audieze. Omul a murit la spital, împreună cu un alt pasager. Ceilalţi trei sunt răniţi, iar medicii spun că starea lor este critică.

Accidentul a avut loc la ieşirea din municipiul Curtea de Argeş spre Râmnicu Vâlcea. Şoferul acestei maşini a a pierdut controlul volanului şi a intrat frontal într-un tir cu remorcă. În urma impactului extrem de violent autoturismul s-a făcut praf. Martorii au sunat imediat la 112 şi au cerut ajutorul salvatorilor.

Trei dintre cei cinci bărbaţi au rămas blocaţi în maşină şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru scoaterea lor. Cu toţii au fost urcaţi în ambulanţe şi duşi la spital, dar doi dintre ei au murit.

Din cauza accidentului, traficul a fost complet blocat la ieşire din Curtea de Argeş spre Râmnicu Vâlcea timp de câteva ore.

FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
shutterstock 2097257428 jpg
elena gheorghe   familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg