VIDEO Au pus calul la masă și au făcut chef cu manele. Imagini scandaloase cu animalul în casă

image
Petrecăreții s-au filmat cu calul la masă și au făcut imaginile publicefoto: captură YouTube

Polițiștii din Călărași s-au sesizat după ce au apărut în spațiul public câteva imagini filmate de la un chef cu manele la care invitatul cel mai important a fost un cal. Patrupedul a fost așezat la masă, hrănit și apoi invitat la dans de câțiva bărbați din comuna Nana. Din fericire pentru aceștia din urmă, calul a fost suficient de blând și cooperant pentru ca toată petrecerea să nu se sfârșească la spital.

Mai mulţi bărbaţi din comuna Nana, judeţul Călăraşi, au organizat o petrecere la care au adus şi un cal, pe care l-au aşezat cu ei, la masă. După ce imaginile filmate în timpul petrecerii au fost făcute publice, poliţiştii au făcut verificări şi au constatat că animalul nu a fost maltratat, însă participanţii au primit amenzi de peste 20.000 de lei pentru încălcarea legislaţiei privind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

În imaginile postate pe internet se vede cum calul mănâncă la masă, alături de petrecăreţi. La un moment dat, unul dintre participanţi încearcă să ridice calul pe umeri, însă cade sub greutatea animalului. 

Petrecăreții nu au încălcat normele din domeniul protecției animalelor

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Călăraşi, participanţii la petrecere au fost identificaţi, fiind vorba despre opt 8 bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 46 de ani, toţi din comuna Nana. 

 "Cu privire la animalul apărut în filmare, acestuia nu i-au fost aplicate agresiuni şi nu a fost supus altor rele tratamente de către persoanele prezente, iar în urma actului de teribilism al unuia dintre bărbaţi în încercarea de a ridica calul pe umeri, menţionăm că atât cabalina, cât şi bărbatul nu au suferit vreo leziune, prin acest act nefiind încălcată nicio normă din domeniul protecţiei animalelor”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Călăraşi.

 Aceştia au menţionat că cei opt petrecăreţi au fost, în schimb, amendaţi pentru încălcarea Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, valoarea totală a sancţiunilor fiind de 21.500 de lei.

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Robbie Williams Spice Girls
Cu mainile curate sergiu nicolaescu sursa studiourile buftea jpg
benzinarie carburanti pompa benzina foto shutterstock
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg