VIDEO Băsescu, întrebat dacă fiica sa Elena e însărcinată: «Lasă să facă trei luni»

Şeful statului a fost întrebat de jurnalişti dacă îşi doreşte ca EBa să aibă un băiat sau o fată.

Băsescu a spus că se vede în postura de a merge cu nepotul în parc la plimbare. La insistenţele moderatorului, el a adăugat, râzând: "E, poate nu chiar în parc, poate mergem la o terasă". De asemenea, el a spus, râzând, că poate ar fi fost mai bine ca fiica sa cea mică să fi mers la clinică undeva în Belgia, pentru a nu fi văzută de presă.Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat, joi seară, la Cluj, dacă fiica sa Elena este însărcinată, el răspunzând: „Hai mă, n-aş vrea să vorbesc. Lasă să facă trei luni."Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat într-o emisiune tv dacă se vede mergând la plimbare cu nepotul în parc, el răspunzând că se vede în această ipostază, după care a adăugat, râzând: „E, poate nu chiar în parc, poate mergem la o terasă".

Mezina preşedintelui (32 de ani) s-a căsătorit la începutul lunii septembrie 2012 cu iubitul ei, Bogdan Ionescu. În prezent, Elena Băsescu este europarlamentar la Bruxelles.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub mircea bravo png
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
politisti germani polizei pixabay
DNA
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg