VIDEO Cum a fost primită de elevii săi Carmen Iohannis


    Carmen Iohannis a fost primită cu entuziasm de elevii săiFoto: turnulsfatului.ro
Carmen Iohannis a fost primită cu entuziasm de elevii săiFoto: turnulsfatului.ro

Carmen Iohannis a fost primită cu entuziasm de elevi, după anunțarea rezultatului alegerilor. Aceștia i-au cântat viitoarei prime doamne a României „We are the champions”.

Soția lui Klaus Johannis și-a ținut orele de engleză de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, după orarul prestabilit. A avut, însă, parte de surprize din partea elevilor săi, potrivit turnulsfatului.ro.

Copiii din clasa a IX-a C, profil chimie-biologie bilingv, unde este diriginte, i-au pregătit un buchet de flori și au așteptat-o în clasă cu mai multe mesaje notate pe tablă, printre care ”Klaus Johannis președinte”, ”Santa Klaus is coming to Cotroceni” și „Ține minte 3 cuvinte: Klaus Johannis președinte”.

Elevii au întâmpinat-o cu flori şi mesaje de felicitare

În momentul în care a intrat în sala de clasă, copiii s-au ridicat în picioare și au început să intoneze imnul României. Elevii au pus, apoi, în boxe, melodia formației Queen, „We are the champions”.

Carmen Johannis a fost foarte emoționată și a explicat de ce a hotărât să rămână la Sibiu și nu să aștepte rezultatele alegerilor la București. „Mie îmi place să petrec momentele importante alături de oameni dragi. Iar elevii mei îmi sunt cei mai dragi”, a spus Carmen Johannis.

„Nimeni nu ne dădea nici o șansă și uite că am reușit. Dovadă că în România se apreciază bunul simț și decența. Aseară am avut nevoie de mult timp până să îmi dau seama cu adevărat de ce am realizat. Eu întotdeauna l-am susținut pe Klaus, în proiectele în care a crezut”, a mai spus Carmen Johannis. 

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg