VIDEO Cum a fost primită de elevii săi Carmen Iohannis


    Carmen Iohannis a fost primită cu entuziasm de elevii săiFoto: turnulsfatului.ro
Carmen Iohannis a fost primită cu entuziasm de elevii săiFoto: turnulsfatului.ro

Carmen Iohannis a fost primită cu entuziasm de elevi, după anunțarea rezultatului alegerilor. Aceștia i-au cântat viitoarei prime doamne a României „We are the champions”.

Soția lui Klaus Johannis și-a ținut orele de engleză de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, după orarul prestabilit. A avut, însă, parte de surprize din partea elevilor săi, potrivit turnulsfatului.ro.

Copiii din clasa a IX-a C, profil chimie-biologie bilingv, unde este diriginte, i-au pregătit un buchet de flori și au așteptat-o în clasă cu mai multe mesaje notate pe tablă, printre care ”Klaus Johannis președinte”, ”Santa Klaus is coming to Cotroceni” și „Ține minte 3 cuvinte: Klaus Johannis președinte”.

Elevii au întâmpinat-o cu flori şi mesaje de felicitare

În momentul în care a intrat în sala de clasă, copiii s-au ridicat în picioare și au început să intoneze imnul României. Elevii au pus, apoi, în boxe, melodia formației Queen, „We are the champions”.

Carmen Johannis a fost foarte emoționată și a explicat de ce a hotărât să rămână la Sibiu și nu să aștepte rezultatele alegerilor la București. „Mie îmi place să petrec momentele importante alături de oameni dragi. Iar elevii mei îmi sunt cei mai dragi”, a spus Carmen Johannis.

„Nimeni nu ne dădea nici o șansă și uite că am reușit. Dovadă că în România se apreciază bunul simț și decența. Aseară am avut nevoie de mult timp până să îmi dau seama cu adevărat de ce am realizat. Eu întotdeauna l-am susținut pe Klaus, în proiectele în care a crezut”, a mai spus Carmen Johannis. 

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop iertare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg