VIDEO Cum te înscrii pe lista de așteptare pentru vaccinare

laptop 2589420 1920 jpeg
Rezerva╚Ťi-v─â locul, program├óndu-v─â pe lista de a╚Öteptare!

De luni, 15 martie, Rom├ónia intr─â ├«n etapa a treia de vaccinare, adresat─â popula╚Ťiei generale. Toate persoanele care au peste 16 ani ╚Öi doresc s─â se imunizeze trebuie s─â se programeze pe platform─â. Deocamdat─â, ├«nscrierea se face pe listele de a╚Öteptare. Primii vaccina╚Ťi vor fi oamenii care locuiesc ├«n localit─â╚Ťile focar, pentru care Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii a suplimentat dozele de vaccin. Ace╚Ötia au avut posibilitatea posibilitatea s─â se programeze ├«nc─â de s─âpt─âm├óna trecut─â.

├Än aceast─â diminea╚Ť─â, ├«ncep├ónd cu ora 9.00, se deschid succesiv listele de a╚Öteptare pentru programarea la vaccinare, dup─â un program orar, pe jude╚Ťe.

  • 9:00-11:00 Centre de vaccinare din jude╚Ťele Alba, Arad, Arge╚Ö, Bac─âu, Bihor, Bistri╚Ťa-N─âs─âud, Boto╚Öani, Br─âila, Bra╚Öov, Buz─âu, C─âl─âra╚Öi, Cara╚Ö-Severin, Cluj, Constan╚Ťa, Covasna
  • 11:00-13:00 Centre de vaccinare din jude╚Ťele D├ómbovi╚Ťa, Dolj, Gala╚Ťi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomi╚Ťa, Ia╚Öi, Maramure╚Ö, Mehedin╚Ťi, Mure╚Ö, Neam╚Ť, Olt, Prahova
  • 13:00-15:00 Centre de vaccinare din jude╚Ťele S─âlaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timi╚Ö, Tulcea, V├ólcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov ╚Öi Municipiul Bucure╚Öti.

ÔÇ×V─â inform─âm c─â pot exista perioade de mentenan┼ú─â ├«n vederea optimiz─ârii aplica┼úiei. ├Än aceste perioade este posibil ca aplica┼úia s─â func┼úioneze cu ├«nt├órzieriÔÇŁ, au anun╚Ťat autorit─â╚Ťile. Pentru a ├«n╚Ťelege mai bine cum func╚Ťioneaz─â ├«nscrierea pe listele de a╚Öteptare, speciali╚Ötii au distribuit pe pagina de Facebook RO Vaccinare un filmule╚Ť care explic─â totul, pe pa╚Öi.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirin─â frumuse╚Ťe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg
foto1 front spion profimedia jpg